
כתב אישום שהוגש לבית המשפט המחוזי מרכז נגד צעיר בן 20 מכפר קאסם מייחס לו נשיאת והחזקת כלי נשק.
לפי כתב האישום שהוגש על ידי הפרקליטות בתום חקירת משטרת כפר קאסם, בנסיבות שאינן ידועות הגיעו לחזקתו של הנאשם אדהם עיסא אקדח גלוק עם מחסנית ובה 13 כדורים, גרב ובה מחסנית עם אקדח גלוק נוסף עם 14 כדורים, וכן כ-150 כדורי תחמושת נוספים.
בכתב האישום נטען כי בערב ה-8 באוקטובר נשא והוביל הנאשם את האקדחים והתחמושת משדה ליד כביש 6 בכפר קאסם אל ביתו, והסליק אותם מאחורי וילון בחדר השינה כשהם עטופים בגרביים.
עוד עולה מכתב האישום, כי כחודש לפני כן רכש הנאשם אקדח נוסף ובתוכו מחסנית עם שישה כדורים. נטען כי הוא הוביל את האקדח משדה בכפר קאסם – בו ישב עם חבריו – אל ביתו שם הסליק את האקדח.
כלי הנשק נתפסו בבית בחיפוש ערכה המשטרה – שני אקדחים ותחמושת בחדר השינה, ואקדח נוסף על אדן החלון בחדר האמבטיה.
הנאשם הודה שכלי הנשק והתחמושת שלו. וסיפר לחוקרים כי קנה את האקדח שנמצא באמבטיה תמורת 2,000 שקל. כמו כן הוא טען כי את השקית ועם האקדחים והתחמושת הוא מצא בשדה יום לפני מעצרו.
לצד כתב האישום הוגשה בקשה להארכת מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים. לבקשת סנגוריו – עורכי הדין אורי בר-עוז ונדיר בראנסי – הדיון נדחה לצורך לימוד חומרי החקירה, ובינתיים מעצרו של הנאשם הוארך עד להחלטה אחרת.










