נתניה: מצבור ענק של קוקאין ומטען חבלה נתפסו בקראוון באזור מגורים

שתף כתבה עם חברים
מטען החבלה שהוסלק (צילום: משטרה)

שוטרי יאחב"ל להב 433 פשטו על קרוואן במתחם מגורים באזור שכונת עין התכלת בנתניה ותפסו קוקאין במיליוני שקלים, תחמושת ומטען חבלה במשקל של יותר מקילו וחצי, שהיה מוכן להפעלה.

הבלשים עצרו במקום את סמי ביטון (37), המוכר למשטרה אך ללא הרשעות קודמות. הוא חשוד בהחזקת מטען החבלה והכמות האדירה של הקוקאין עבור גורמי פשיעה.

מהודעת המשטרה עולה כי במהלך חיפוש בקראוון וסביבותיו ברחוב שלום שוורצבארד, השוטרים תפסו פלטות חומר החשוד כקוקאין במשקל 5.5 קילוגרם, בשווי מוערך של מיליוני שקלים.
בנוסף נתפסו מחסניות של m16, תחמושת ומטען חבלה במשקל 1.65 קילוגרם עם מערכת הפעלה, כשהוא מוכן לשימוש.

החשד הוא כי ביטון החזיק את הסמים והאמל"ח עבור גורמי פשיעה, יתכן מכנופיות שונות, מוכרים ובעלי ממון משמעותי אשר יכולים להרשות לעצמם רכישה של כמות כה גדולה של סמים ומטען במשקל משמעותי.

חבלני המשטרה של מחוז מרכז טיפלו במטען החבלה ופינו אותו מהמקום. החשוד ביטון הובא לבית משפט השלום בראשון לציון. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בתשעה ימים.

נציגת המשטרה תיארה: "היחידה החוקרת ביצעה חיפוש על פי צו במתחם שבו גר החשוד ובחיפוש נתפסו חומר החשוד כסם בכמויות גדולות, מטען חבלה, משקלים וטלפונים".

לדבריה, חלק קטן מהסמים נתפסו בתוך הקרוואן, וחלק הוסתרו בשטח הפתוח. גם מטען החבלה אותר מחוץ לשטח המגודר של המתחם.

הסנגור עו"ד ויקי שמואל הכחיש את המיוחס למרשו. בתום הדיון, השופט גיא מימון שעיין בחומרי החקירה ושמע את טיעוני הצדדים, האריך את מעצרו של החשוד עד 2 בנובמבר.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *