
ימים ספורים לאחר הפרסום בפוסטה על מעצרו של יוסף חרירי בגין איומים על מפקד תחנת טירה, רפ"ק דודי רוזנטל, וכתב אישום שהוגש נגדו לאחר מכן, היום החליט בית המשפט על הרחקתו של חרירי מהעיר – כחלק מתנאי שחרורו ממעצר.
ב – 16 במרץ נערכה פעילות מבצעית של שוטרי תחנת טירה בשיתוף שוטרי יאחב"ל נגד מתחמי פשיעה בעיר טירה. במסגרת פעילות זו נהרסה גדר היקפית סביב מתחם המשפחה אשר נבנתה באופן לא חוקי, נתפס רכב ממוגן ירי, כלב תקיפה שהוחזק במקום הוחרם וכן בוצעה פעילות אכיפה נוספת.
במהלך הפעילות בעל המקום, יוסף חרירי (44), פנה לקצין המשטרה האחראי על הפעילות ואיים עליו באומרו " אתה לוקח אותי אישית, הבנתי, אני אקח אותך אישית". החשוד נעצר וב – 22 במרץ מחלקת התביעות שלוחת מעצרים שרון מרכז הגישה נגדו כתב אישום בעבירת איומים. על הנאשם, שיוצג על ידי עו"ד איהאב ג'לג'ולי, הוטל מעצר בית עד החלטה אחרת אשר בהמשך הומר ע"י ביהמ"ש השלום למעצר אדם בלבד.

ערעור שהגישה המדינה היום לביהמ"ש מחוזי בלוד נגד החלטת ביהמ"ש קמא להקל בתנאי שחרורו של חרירי התקבל וביהמ"ש המחוזי קבע בהחלטתו כי על הנאשם נאסר להיכנס לתחומי היישוב טירה וכן נאסר עליו להתקרב מרחק של 500 מטר מקצין המשטרה עליו איים.










מה שמוזר כאן איך יוסף חרירי בחר לגור בטירה תחת השליטה של מרוואן נאצר