הרוג ושני פצועים מירי בנגב

שתף כתבה עם חברים

גבר נהרג ושניים אחרים נפצעו קשה באירוע ירי ביישוב הבדואי אום טין, מזרחית לבאר שבע.

סמוך לשעה 14:40 התקבל דיווח על פצועים בירי לעבר רכב ביישוב אום בטין. עם קבלת הדיווח, הוזעקו למקום כוחות הצלה ומשטרה. חובשים ופרמדיקים של מד"א דיווחו על גבר כבן 40 ללא סימני חיים, עם פציעות חודרות וקבעו את מותו במקום. בנוסף העניקו צוותי מד"א טיפול רפואי ופינו לבית חולים סורוקה בבאר שבע שני פצועים במצב קשה עם פציעות חודרות בני 18 ו-20, כשאחד בהכרה והשני מעורפל הכרה.

מנהל ביה"ס לפרמדיקים במד"א ד"ר שפיר בוטנר סיפר: "הגענו לזירה קשה מאוד. ראינו שלושה פצועים בתוך רכב, כשאחד מהם מחוסר הכרה וללא סימני חיים. ביצענו בדיקות רפואיות אך למרבה הצער לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. שני הפצועים הנוספים סבלו גם הם מפציעות חודרות, הם נפגעו בפציעות קשות בגופם. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותם בניידות טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבם קשה."

כוחות משטרה של תחנת העיירות, מז"פ והמחוז הדרומי הוזעקו למקום והחלו לבצע פעולות חקירה במקביל למאמצים לאתר חשודים באירוע. על פי החשד, הרקע לאירוע פלילי, אך הנסיבות נבדקות.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *