הצהרת תובע הוגשה נגד תושב ירושלים בחשד שתקף מינית מאושפזת מחוסרת הכרה בבית חולים גריאטרי בירושלים.
החשוד, יגרמל אלמו (39), נעצר על ידי שוטרי תחנת לב הבירה בסוף חודש יוני בחשד שפרץ למוסד הרפואי, גנב רכוש ובהמשך ניסה לאנוס אישה מחוסרת הכרה במיטת אשפוזה.
לפי המשטרה, ב-26 ביוני בשעות הלילה, פרץ לבית החולים וגנב דבר מה מבית החולים. לאחר שהוציאו אותו מהמוסד הרפואי, הוא חזר על פי החשד אל המקום וביצע בעילה של אישה במצב מונע הסכמה. עוד הוא חשוד בגרימת נזק לכספומט.
מדיוני הארכות המעצר של החשוד בבית משפט השלום בירושלים עולה כי אירוע התקיפה המינית תועד במצלמות אבטחה, ותואר במהלך הדיונים כתיעוד קשה לצפייה. החשוד, שבאמתחתו עבירות אלימות, טען בחקירתו שאינו זוכר דבר וטען כי היה תחת השפית אלכוהול. עוד עלה מהדיונים כי לפני שתקף את המאושפזת, שהה החשוד זמן ממושך יחסית במוסד הרפואי וככל הנראה שאף שוחח עם אנשי הצוות.

היום הובא החשוד, שמיוצג על ידי עו"ד גבריאל טרונישוילי, פעם נוספת לבית המשפט, שם הוגשה בעניינו הצהרת תובע וביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרו.
בתחילת השבוע צפוי להיות מוגש נגדו כתב אישום, לצד בקשה למעצר עד תום ההליכים.









