רק עם אופנוע: צעיר נעצר בת"א כשברשותו מצבור סמים קשים

שתף כתבה עם חברים

בעת המעצר נתפס החשוד כשברשותו סכום כסף מזומן בסך יותר מ-27 אלף שקל, שעל פי החשד, שימש אותו לסחר בסמים על אופנוע

סמים קלים וקשים שליח על אופנוע
מצבור הסמים שהיה ברשות החשוד (צילום: דוברות המשטרה)

נמשכת תופעת שליחי הסמים על קטנועים בעיר הגדולה. תושב תל אביב, בן 36, נעצר בחשד שביצע עיסקאות סמים, כשברשותו מצבור של מגוון סמים קשים וקלים.

במסגרת פעילות יזומה שערכה משטרת תחנת ת"א צפון בסוף השבוע, נעצר חשוד בסחר בסמים בשעת מעשה. שוטרי הנוער בתחנת ת"א צפון, שהבחינו בחשוד שהגיע עם קטנוע וביצע, על פי החשד, עסקת מכירת חומר החשוד כסם מסוכן מסוג קוקאין, החליטו לעצור אותו.

בחיפוש שערכו בקטנוע ובחזקתו, מצאו חומרים רבים החשודים כסמים כשהם מחולקים, ארוזים ומוכנים על פי החשד להפצה (הכמויות בברוטו):

  • 132 שקיות קוקאין במשקל 470 גרם ו-13 גרם קוקאין נוספים.
  • 388 בולי LSD
  • 17 שקיות דוסה במשקל 60 גרם
  • 79 כדורי אקסטזי
  • 14 שקיות פטריות במשקל 102 גרם
  • 2 חפיסות שוקולד עם חומר החשוד כסם במשקל 224 גרם
  • 12 שקיות MDMA במשקל 18 גרם
  • 7 שקיות של סם טו סי במשקל 8 גרם
  • 1 בקבוק קטמין
  • 3 שקיות מריחואנה במשקל 20 גרם
  • 3 שקיות הרואין משקל 0.2 גרם.

כמו כן, נתפס כסף מזומן בסכום של יותר מ-27 אלף שקל שעל פי החשד, שימש את החשוד לסחר בסמים.

החשוד גיא דוד יעקב נלקח לחקירה. לאחר מעצרו של החשוד, הוא נכלא והובא לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשישה ימים. סניגורו ביקש לקצר את ימי המעצר וטען כי יש למרשו הרשעה אחת על החזקת סמים לשימוש עצמי. בתום הדיון, החליטה השופטת צפורה משה, לאחר שבחנה את חומרי החקירה ושמעה את טיעוני הצדדים, כי קיים חשד סביר. מעצרו הוארך עד ה-8 בדצמבר.

בדיון שלאחר מכן, המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בחמישה ימים נוספים. בדיון זה טען נציג המשטרה, כי החשד כלפי החשוד היה חזק מלכתחילה. המשטרה לא חשפה במסגרת הדיון האם יש בידיה אינדיקציות לעסקאות נוספות.

כך או כך, בתום הדיון, קבעה השופטת כי החשד הסביר נותר מבוסס ועל כן מעצרו הוארך עד ל-11 בדצמבר.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *