
שלושה מוכרים למשטרה – אייל נגר (33) מרחובות, לידן שתוי (27) מיבנה ועמנואל איפרגן (26) מאשדוד – נעצרו (19.2) כאשר ישבו במקום הומה אדם באשדוד. לטענת המשטרה בין היתר, הם החזיקו בסכינים. המשטרה מייחסת לשלושה, המזוהים עם ארגון בני שלמה, עבירות קשירת קשר, החזקת סכינים והפרעת שוטר במילוי תפקידו.
לטענת המשטרה, כאשר הגיעו שוטרים למקום בו שהו החשודים, החשודים השליכו את הסכינים. המשטרה, שחושדת כי השלושה המתינו במקום במטרה לתקוף אדם מסוים, הביאה אותם (חמישי, 20.2) לבית משפט השלום באשקלון, שם ביקשה להאריך את מעצרם בחמישה ימים. בסופו של הדיון, השופטת ענת חולתא קיבלה את עמדת הסנגורים – עורכי הדין נס בן נתן ואסף גונן והורתה על שחרורם של החשודים בתנאים מגבילים, כולל הרחקה מאשדוד למשך שבועיים ובערבויות כספיות.
בהחלטה קבעה השופטת כי מעיון בתיק החקירה עולה חשד סביר הקושר את החשודים למיוחס להם, חרף הכחשותיהם. "קראתי את הודעות החשודים, שאינן מתיישבות עם הראיות הנוספות שבתיק. עם זאת, עילת המעצר במקרה זה גבולית. גם אם לוקחים בחשבון את עברם הפלילי של החשודים ופעולות החקירה המרובות המפורטות בדוח הסודי, אינני סבורה כי התיק מצדיק החקירה כאשר החשודים מצויים במעצר".
השופטת התייחסה לחשד שנבדק על ידי החוקרים, לפיו החשודים תכננו לעשות שימוש פלילי בסכינים שהחזיקו, ואמרה: "כפי שהערתי במהלך הדיון, החשד שהחשודים מעורבים בעבירות חמורות יותר, ככל שאיננו עולה כדי חשד סביר משפטי בתיק החקירה, איננו יכול להצדיק הארכת המעצר".












אייל ולידן החי גברים בהרגון כולם שם סתם באשדוד וכל האזור שם הם שולתים שם בהכל
אייל בן אדם טוב אינטליגנט ברמה גבוהה חבל שהתחבר לאשדודים הפח זבל האלו . מי שהגיע לעיר מסכן אוכל רק ״דרבות״ אייל יצא לכיש חזקים מידיי צא מהעיר של השוטרים הזאת
גאווה גדולה … יש רק אחד ששולת בהכול בורא עולם …! וכול אשאר זמן שלהם שאול למוות … !
רשום בתורה הקדושה "כי את אשר ישנו פה עמנו עמד היום לפני ה' אלהינו ואת אשר איננו פה עמנו היום" כל נשמות ישראל קיבלו את התורה במעמד הר סיני וקיבלנו עלינו את כל התורה ואחת מעשרת הדיברות "לא תרצח" אחים יקרים תחזרו בתשובה ואז כל הגזירות יתבטלו מעליכם שנאמר ב משלי "ברצות ה' דרכי איש גם אויביו ישלם אתו"
ומי שליבו ערל ולא מקבל את הדברים שידע נאמנה "שפך דם האדם באדם דמו ישפך כי בצלם אלהים עשה את האדם" בורא עולם כביכול דורש את דם הנרצח שנאמר "ואך את דמכם לנפשתיכם אדרש מיד כל חיה אדרשנו ומיד האדם מיד איש אחיו אדרש את נפש האדם" פחד פחדים להתעסק עם הבורא "כי באש ה' נשפט ובחרבו את כל בשר ורבו חללי ה' " ותדעו נאמנה "ולארץ לא יכופר לדם אשר שופך בה כי אם בדם שופכו"
תעשו תשובה תעשו שלום