
בית המשפט הורה לשחרר בתנאים מגבילים צעיר מוכר למשטרה מקרית מוצקין, שנעצר בחשד לגידול כ-30 ק"ג קנאביס.
החשוד, מארק בחשייב (23), נעצר על ידי שוטרי תחנת זבולון לאחר שבלשי תחנה ערכו תצפית לעבר דירה חשודה. בהמשך ערכו בה חיפוש ומצאו מעבדת הידרו עם עשרות שתילים. לטענת המשטרה, החשוד נתפס בתוך המעבדה והודה במיוחס לו.
היחידה החוקרת ביקשה מבית משפט השלום בקריות להאריך בחמישה ימים את מעצרו של החשוד וציינה בין היתר כי בעברו הרשעה בתחום הסמים. סנגורו של החשוד, עו"ד רונן חליוה, עתר לשחררו, בין היתר לנוכח השיהוי בביצוע צו המעצר, שהוצא כבר לפני כשבוע.

השופטת לובנה שלאעטה חלאילה החליטה להאריך את מעצרו של החשוד בשלושה ימים, אך עו"ד חליוה ערער לבית המשפט המחוזי בחיפה. השופטת רבקה פוקס קיבלה את הערר והורתה, בצעד חריג יחסית להארכת מעצר ראשונה, על שחרורו של החשוד למעצר בית עד 21 ביוני ובתנאים מגבילים נוספים.









