שוחררו שלושה חשודים ברצח הנער נאביל ספיה בכפר יאסיף

שתף כתבה עם חברים
נאביל אשרף ספיה כפר יאסיף רצח חיצונית
הנרצח נאביל אשרף ספיה

לאחר יותר מ-20 ימי מעצר ודיונים ממושכים בבית משפט השלום בחיפה, שוחררו ממעצרם שלושה חשודים ברצח הנער נאביל ספיה בכפר יאסיף (25 דצמבר).

באתר "פוסטה" דווח על מעצרם של ארבעה חשודים, תושבי אבו סנאן וכפר יאסיף.
עקב קשיים ראייתיים, שלושה מהחשודים (ביניהם שני אחים) שוחררו בבית המשפט בהסכמת המשטרה, על ידי השופטת רונה פרסון.

סנגורם של החשודים, עו"ד שאדי דבאח, מסר בתגובה: "מרשיי הכחישו את החשדות נגדם באופן מוחלט כבר מהשלב הראשון של החקירה. בדיקות שנערכו העלו כי אין לחשודים כל קשר – לא ישיר ולא עקיף – למעשה הרצח שיוחס להם. כבר מתחילת ההליך טענתי כי למרשיי אין כל מעורבות בפשע הנפשע".

"התחושה היא כי המשטרה מיהרה לבצע מעצרים נרחבים בשל לחץ ציבורי ותקשורתי כבד שנוצר סביב התיק הרגיש, אשר עורר סערת רגשות בציבור", הוסיף עו"ד דבאח.

"לחץ זה הוביל למעצרם של חשודים שאין להם כל זיקה לחשדות שיוחסו להם. גרסאותיהם של החשודים נבדקו לעומק, ולאחר בחינה מפורטת התברר כי עדויותיהם אמינות וכי לא נמצאה תשתית ראייתית הקושרת אותם למעשה".

מעצרו של החשוד הרביעי הוארך עד 1 בינואר.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *