חשד: מוכר למשטרה ניסה לרצוח את אשתו – מצבה אנוש

שתף כתבה עם חברים

טרגדיה בערב חג: גבר ניסה על פי החשד לרצוח את אשתו במצפה רמון ופצע אותה אנושות.

סמוך לשעה 18:00 התקבל דיווח על פצועה מאירוע אלימות בבית במצפה רמון. עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום כוחות מד"א ומשטרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי לאישה כבת 31 במצב קשה שהיתה מחוסרת הכרה. לאחר מכן היא פונתה במסוק מד"א לבי"ח סורוקה בבאר שבע כשהיא מורדמת מונשמת. בבית החולים מנסים לייצב את מצבה.

פראמדיק מד"א עומר אלמכאוי סיפר: "כשהגענו לרחוב הייתה המולה רבה, שוטרים שהיו במקום ושכנים הובילו אותנו לתוך הדירה. הפצועה שכבה בהכרה מעורפלת עם פציעות בגופה. הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים, מתן תרופות והנשמה ופינינו אותה למסוק מד"א שפינה אותה לבית החולים במצב קשה ולא יציב".

מהמשטרה נמסר כי "התקבל דיווח אודות צעקות מבית במצפה רמון. שוטרים הגיעו לכתובת, נכנסו לדירה וזיהו אישה שרועה על הרצפה והיא סובלת מחבלות אשר ככל הנראה נגרמו מסכין ומערוך. בעלה של האישה, כבן 45, נעצר כחשוד בתקיפה". האיש נלקח לחקירה ובמוצאי החג הוא יובא להארכת מעצרו בבית משפט השלום בבאר שבע.

מהפרטים הידועים כעת עולה כי לזוג, שהגיעו לאחרונה ליישוב, פעוט כבן שנה וחצי אשר הועבר לטיפול השכנים בליווי גורמי רווחה. עוד מתברר כי הגבר מוכר למשטרה מאירוע אלימות במשפחה שטופל בגזרת תל אביב בשנת 2019.

עו"ד גל שר טוב

לפני מספר חודשים הוחלט על ידי הרשויות לסגור את התיק הפלילי נגדו, בעקבות תלונה של האישה, בעילה של חוסר ראיות. הוא מצידו טען בזמנו כי האישה היא זו שתקפה אותו וטען כי מדובר בתלונת שווא שלה.

סנגורו, עו"ד גל שר טוב, הגיש לפני מספר שבועות בקשה לשנות את סגירת העילה לחוסר אשמה על מנת שרישום פלילי לא יפגע בקריירה שלו.

לאחר המקרה הקודם, החליטו בני הזוג להשאיר את האירועים הקודמים בעבר ולעבור לגור יחד במצפה רמון, במרחק ממשפחותיהם בניסיון לשקם את חייהם ואת הזוגיות המשותפת.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *