תושב רהט נעצר בעפולה עם שני אקדחים ברכב

שתף כתבה עם חברים
האקדחים ברכבו של החשוד (צילום: משטרה)

במהלך פעילות יזומה של המשטרה ביום שלישי (30.7), סמוך לשעה 22:30 הבחינו שוטרים ברכב סקודה חשוד. הם עקבו אחר הרכב, וסמוך לצומת מגידו חסמו את נתיב נסיעתו והורו לנהג לצאת ממנו. התנהגות החשוד וההסבר המגמגם שלו לפשר מעשיו באזור עפולה בשעות הלילה, כשהוא בכלל גר ברהט בדרום, עורר את חשדם של בלשי המשטרה והם ערכו חיפוש ברכבו, אז גם מצאו שני אקדחים.

החשוד התברר כאחמד אזברגה (39), שנעצר והובא לבית משפט השלום בנצרת, שם הוארך מעצרו עד מחר (2.8) על ידי סגן נשיא בית המשפט, השופט אסף זגורי. במהלך הדיון טען התובע המשטרתי, רס"ב מאיר זריהן, כי החשוד קשר עצמו בחקירתו לרכישה של שני האקדחים.

הסנגור, עו"ד רמי שלבי,  טען כי מרשו הסביר בחקירה שמדובר  ב"אקדחי קול" – משמע אקדחי אוויר – ולכן לא מדובר כלל בעבירה של נשיאת נשק שלא כדין. עוד טען הסנגור, כי המשטרה מסתירה את הנסיבות האמיתיות שהביאו למעצר של החשוד, מה גם שלחשוד אין עבר פלילי.

השופט זגורי ציין כי קיים חשד סביר וכי "לא ברורה לבית המשפט ההתבטאות 'זה אקדח קול'… ככל שיימצא כי אכן מדובר בכלי נשק ולא 'באקדח אוויר' הרי הדבר יחזק משמעותית את החשד כנגד החשוד".

מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל תמשיך בפעילויות מגוונות הן במישור הסמוי והן במשור הגלוי תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים לאיתור העבריינים והבאתם לדין במטרה לחזק את הביטחון האישי של התושבים", נמסר מהמשטרה.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *