חיסול אל מול המצלמות: עבריין ממשפחת פשע נורה למוות

שתף כתבה עם חברים

פחות מחצי שנה לאחר שחוסני רובעי נרצח במסעדה בעיר, קרוב משפחתו נרצח כעת לאחר ששני מתנקשים הגיעו לעברו עם שני כלי נשק * לפני חודש חוסל בעיר מוחמד עמבורה טבראני – נבדק קשר בין שלושת אירועי הירי ולסכסוך מתמשך בין משפחות בעכו

  • צילום מתוך רשתות חברתיות

חיסול באור יום: תייסיר סאלם, עבריין, בשנות ה – 30 לחייו, נורה לפנות ערב (24.10.19) למוות בעכו.

סמוך לשעה 17:25 התקבלה קריאה על פצוע מירי בדרך הארבעה בעכו. עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום כוחות מד"א ומשטרה אשר איתרו גבר, כבן 36, אשר נפצע הירי. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו במקום טיפול רפואי ראשוני ולאחר מכן פינו אותו לבית חולים בנהריה כשמצבו הוגדר קשה.

חובש רפואת חירום במד"א פיראס רייס ופראמדיק מד"א מיכאל בביונשיב סיפרו: "במקום הייתה המולה רבה. גבר כבן 36 שכב על המדרכה כשהוא מחוסר הכרה וסובל ממספר מפצעי ירי בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים בשטח שכלל עצירת דימומים והתחלנו בפינוי מהיר לבית החולים תוך המשך טיפול רפואי שכלל חבישות, מתן נוזלים ומשככי כאבים." מבית החולים עדכנו כי למרכז הרפואי לגליל הובא מעכו גבר עם פצעי ירי, במצב קשה מאוד, מונשם ומורדם. הפצוע, שעובר בדקות אלו טיפול בחדר ההלם, סובל מחבלת ראש, פציעות בפלג גופו העליון ופגיעות גפיים. בחלוף כשלוש שעות נמסר על מותו של הפצוע.

המתנקש הראשון רץ ויורה ביעד הפגיעה
המתנקש השני רץ לעבר יעד הפגיעה
שני המתנקשים נמלטים מזירת הירי

 

המשטרה הוזעקה למקום וסגרה את הזירה. לצד גביית עדויות, איסוף ממצאים ובדיקת מצלמות אבטחה, המשטרה עורכת סריקות בניסיון ללכוד את היורים שנמלטו מהזירה. זמן קצר לאחר הירי התברר כי ניסיון החיסול תועד לפחות במצלמת אבטחה אחת והתיעוד הופץ במהרה ברשתות החברתיות. בתיעוד נראה רכב, ככל הנראה, מסוג הונדה בצבע כחול מגיע לזירה, ממנו יוצא גבר רעול פנים כשבידו אקדח אשר רץ לעבר יעד הפגיעה ושניות לאחר מכן יוצא מהרכב גבר נוסף, אף הוא, רעול פנים כשבידו נשק ארוך ומתחיל לרוץ לעבר היעד. אולם, על פי הסרטון, במהלך הריצה נופלת לו המחסנית מהנשק והוא חוזר על עקבותיו. מיד לאחר מכן השניים נכנסים לרכב ונמלטים מהמקום.

עוד נודע לאתר "פוסטה" כי המנוח הערב מוכר למשטרה והוא בן משפחתו של חוסני רובעי, אחד הבכירים ביותר במשפחת הפשע מעכו, אשר נורה למוות במסעדה בעיר לפני כחמישה חודשים. כמו כן, לפני חודש בידיוק חוסל בעיר מוחמד עמבורה טבראני סמוך למגדל אור בעכו. הרקע של שלושת האירועים הוא פלילי. על פי חלק מהערכות, שלושת האירועים קשורים לסכסוך משתמשך בין שתי משפחות וגורמים עבריינים בעכו וייבדק האם מדובר בשרשרת אירועים שקשורים זה לזה.

זירת הירי בעכו (צילום: משטרה)
  • (בהתאם לסעיף 27א לחוק זכויות היוצרים כל אדם שרואה עצמו נפגע עקב בעלות על הסרטון מוזמן לפנות להנהלת האתר)
השארת תגובה

15 תגובות על “חיסול אל מול המצלמות: עבריין ממשפחת פשע נורה למוות”

  1. לא נעים להגיד מחמוד ברחח פעם ראשונה ברח פעם שניה לא יפה תישאר עכו נהריה שלך מה שבנית בעורמה תפדה בחורבה

  2. עוד מעט השותף היהודי של משפחת רובעי ינקום
    חולים עליך שמואל אלוקים איתך כל משפחת שארית הפלטה כולל האדמור שלנו מאחורה הרבה הצלחה בעסקים עם משפחת רובעי במשפחה הכי חזקה במגזר !!!!!!! חוסני הדם שלך הפקר עוד מעט הדתי יעשה סדר גם בעכו רק ההיסטוריה תשפוט

  3. משפחת רובעי לאט לאט נגמרת מה קורה פה כבר לא עושים לכם חשבון

  4. באנו חושך לגרש בידנו נרגילה ואש שמח בעכו עוד מעט פסטיגל סופגניות בשמן עמוק נס גדול לא יהיה פה יאללה ירחמק יטיסיר רבי לעלמין

  5. מחמוד בטורקיה אוכל שאורמה ובארץ מטגנים אותם כמו פלאפל זה נקרא פלאפל בריבוע אבו בואה סחטיין משפחת רובאי ..

  6. גואאא אוהבים אותך ומאחלים הצלחה רבה הזהר משותפיו היהודים קח את זה לצומת לבך ..ולמעריץ שמהלל את שמוליק הם הקבוצה הכי שנואה בארץ…..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *