גבר נפצע קשה מירי בכפר בענה

שתף כתבה עם חברים

לאחר שנרשמה רגיעה בחודשים האחרונים, הסכסוך המתמשך חוזר להכות את רחובות בענה ודיר אל אסד. הערב (28 פברואר)  העניקו צוותים של טיפול נמרץ "חייאן" טיפול לפצוע כבן 51, אחרי שנפגע מירי בבענה. מצבו הוגדר כקשה מאוד והוא הועבר בדחיפות לחדר הלם במרכז הרפואי לגליל.

מהמשטרה נמסר כי שוטרים נמצאים בזירת האירוע, אוספים ממצאים ובמקביל נערכות סריקות לאיתור חשודים באירוע, וכי הרקע לארוע הינו סכסוך מוכר בין משפחות עבריינים.
מהמרכז הרפואי לגליל נמסר כי הצוותים הרפואיים נאלצו להרדים את פצוע הירי. בהמשך הוכנס לחדר ניתוח. "מדובר בפצוע הירי השישי שהובא למרכז הרפואי תוך שבוע, רובם במצב קשה או שמותם נקבע עם הגיעם למרכז הרפואי/או בשטח", נמסר.

סכסוך המשפחות בין חסארמה לחסארמה שגבה כבר יותר מ 20 קורבנות (רובם לא קשורים לסכסוך) בשנים האחרונות, כאשר רק ביומיים האחרונים נרצחו שלושה אנשים. לפוסטה נודע כי הפצוע ממשפחת תיתי אשר לא קשור לסכסוך עובד בחלוקת גז וקרובי משפחתו מקורבים לפלג אבו ג'מאל של תייסיר חסארמה.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *