
ב-18:38 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב גלבוע, על ילד שהובא למרפאה מקומית באום אל פאחם לאחר שנפצע באירוע ירי (26 מאי).
חובשים ופראמדיקים העניקו לו טיפול רפואי ופינו למרכז הרפואי הלל יפה בחדרה ילד כבן חמש בהכרה מלאה, פצוע ירי במצב קל.
בנוסף לילד נפצע בינוני גם גבר בן 26 שעמד לידו, והועבר לטיפול במרכז הרפואי העמק בעפולה.
כוחות משטרה ממרחב מנשה פתחו בסריקות אחר מבצעי העבירה, לצד איסוף ממצאים בזירה על ידי חוקרי זיהוי פלילי.
כאשר חוקרי המשטרה הגיעו לזירת האירוע היא היתה כבר "שטופה", וכמעט נקייה מראיות.
חקירת המשטרה שנפתחה בעקבות הדיווח העלתה כי שני הפצועים הם תושבי אום אל פאחם.
הילד הוא בנו של עבריין מוכר היטב, ואילו הצעיר שנפצע לצידו מוגדר כ"שומר ראש" של הילד עקב הסכסוכים הרבים בהם מעורב אביו.
ל"פוסטה" נודע כי האבא העבריין ס"ג נחשב לדמות דומיננטית בעיר אשר עוסק בתחום ההלוואות בריבית, גביית חובות ודמי חסות באזור ואדי ערה.
על פי המשטרה הוא שותף בכמה עסקים אבל גם אחראי על לא מעט אירועי ירי, רק לפני חודשיים שוחרר בתיק סחיטה באיומים.
עדכון (27 מאי)
שוטרי מרחב מנשה עצרו הלילה שלושה חשודים במעורבות בירי. עם התקדמות החקירה וגיבוש תמונת מודיעין רחבה בסיוע משרד בילוש ומודיעין תחנת עירון, פשטו שוטרי מרחב מנשה יחד עם לוחמי משמר הגבול על מתחם בכפר ערערה בו הסתתרו החשודים ועצרו שלושה בשנות ה-20 כאשר שניים מהם תושבי ערערה במשולש והשלישי תושב ערערה בנגב.
בחיפוש שנערך במקום נתפסו ממצאים רבים וביניהם נשק מסוג M16, אקדח מסוג גלוק, תחמושת רבה, רכבים וקטנועים מבצעיים ועוד ציוד טקטי רב.

שלושת החשודים הובאו כאמור לחקירה במשטרה שבסיומה נכלאו וכלל הממצאים הועברו להמשך מיצוי חקירתי במעבדת הזיהוי הפלילי, בהתאם לממצאי החקירה וחומר הראיות תבקש המשטרה במוצאי השבת מביהמ"ש להאריך את מעצרם של החשודים. החקירה נמשכת.
מפקד מרחב מנשה, נצ"מ שלומי בן שושן, אמר: "תגובה מהירה ונחושה של שוטרי מרחב מנשה הביאה למעצרים של חשודים בירי ותפיסת נשקם, לא נאפשר לעבריינים להרים את ראשם ונמשיך לפעול בכל הכוח על מנת להביאם לדין ולהרחיקם מהחברה לתקופה הארוכה ביותר במטרה לשמור על שלום וביטחון הציבור הנורמטיבי"










בשששש
בטח תפענחו מהר למרות שהזירה "שטופה"
כי הוא האבא אחד משלכם שמטיל אימה על אלפי אנשים ולפי הרחוב אחראי למותם של לפחות שבע בני משפחה
הרי זה מה שאתם רוצים שיהיה במגזר
רק פושעים ורק דם.
פשוט פשיטת רגל מוסרית שאף משטר אפרטהייד לא היה מתבייש בה.
נכון מאוד