צעיר נורה למוות בבניין מגוריו בפתח תקווה

שתף כתבה עם חברים
כוחות הצלה בזירת האירוע (צילום: מד"א)

צעיר, בסוף שנות ה – 20 לחייו, נורה הלילה למוות בפתח תקווה (21 בינואר). 

סמוך לשעה 00:40 התקבל דיווח על פצוע שנמצא בבניין מגורים ברחוב רוטשילד בפתח תקווה. למקום הוזעקו כוחות הצלה ומשטרה שהבחינו בגבר, כבן 28,  ירוי בחדר מדרגות של הבניין, כשהוא ללא סימני חיים.  חובשים ופרמדיקים של מד"א נאלצו לקבוע את מותו תוך זמן קצר. 

פרמדיק מיחידת האופנועים של מד"א אלחנן אלון ופרמדיקית מד"א שילת טרבלסי, סיפרו: "הגענו למקום וראינו גבר מחוסר הכרה עם פציעות חודרות. הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו". מתנדבי ארגון זק"א הגיעו למקום וטיפלו בגופת המנוח ובזירה.
שוטרי תחנת פתח תקווה שהגיעו למקום סגרו את הזירה ופתחו בחקירה, תוך גביית עדויות ואיסוף ממצאים. בתום הערכת מצב בראשות מפקד מחוז מרכז, ניצב יאיר חצרוני , הוטלה החקירה על היחידה המיוחדת ללוחמה בפשיעה של מרחב שרון.

לאתר פוסטה נודע כי הצעיר, י"ב, שאינו מוכר למשטרה, נורה בבניין מגוריו, כשעל פי חלק מהדיווחים זמן קצר קודם לכן נשמעו צעקות. במשטרה בודקים את נסיבות הרצח, שהתרחש על רקע פלילי, כשבין היתר נבדקים הן סביבתו המשפחתית של הנרצח והן ההיבטים המודיעיניים.
כמו כן, ייבדק האם יש קשר כלשהו לסכסוכים המוכרים בעיר. 

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *