רחובות: אנס במשך שעתיים בת 70 בביתה ושדד את תכשיטיה 

שתף כתבה עם חברים

תושב רחובות נעצר בחשד שפרץ לבית הקשישה לפנות בוקר, ביצע שוד ואנס באכזריות כאשר הוא בגילופין

אילוסטרציה להמחשה בלבד

שוטרים של תחנת רחובות עצרו הבוקר תושב העיר מוכר למשטרה בחשד שאנס באכזריות אישה מבוגרת כבת 70, ושדד את תכשיטיה (שבת 28 במאי).

לפי אחד הדיווחים האשה בה מדובר מתגוררת בגפה בדירה במרכז העיר, והיא זו שהזעיקה את המשטרה.
לפי דיווח של תושב האזור, האשה צעקה לעזרה ושכנה שהתעוררה היא זו אשר הזעיקה את המשטרה. לפי אותו דיווח, החשוד ניצל את ההזדמנות שהיא נכנסה למקלחת אחרי האונס, כדי לערוך חיפוש בבית, מצא את תכשיטיה ונמלט מהבית.

עם קבלת הדיווח על האירוע לפנות בוקר במוקד 100 שוטרי התחנה פתחו בחקירה מואצת בשילוב מערכי מודיעין משטרתיים.
חלק משוטרי התחנה ליוו את האישה המבוגרת לקבלת טיפול רפואי, כשעל גופה חבלות רבות.
במקביל, חוקרים אספו ממצאים פורנזים מהזירה ומצלמות בסביבת הבית, והצליחו תוך פרק זמן קצר לזהות את החשוד – תושב העיר, בשנות השלושים לחייו אשר מתגורר סמוך לבית של האשה.
בשלב זה ההערכה היא שהוא פרץ לפנות בוקר לביתה, כאשר היה תחת השפעת אלכוהול, ובמשך שעתיים אנס אותה, היכה, איים ברצח ולבסוף שדד את תכשיטיה כאמור.
השוטרים הצליחו לאתר אותו במהירות יחסית תוך מספר שעות ותפסו ברשותו את התכשיטים שנשדדו.

החשוד מוכר למשטרה מעבירות אלימות, רכוש וסמים, וכבר ריצה מספר מאסרים.
בכוונת המשטרה להביאו מחר לבית משפט השלום בראשל"צ כדי להאריך את מעצרו.
מהמשטרה נמסר: "מדובר בחקירה מורכבת המנוהלת באינטנסיביות ובעדיפות עליונה, בהתאם למדיניות מפקד מחוז מרכז בחקירות מסוג זה, בהן עולה חשד לפגיעה בקשישה חסרת ישע".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *