שני צעירים חשודים בירי לעבר אישה שפרסמה תמונות אישיות ברשת

שתף כתבה עם חברים

המשטרה מייחסת לחשודים, תושבי כפר-קאסם, גם עבירות של החזקת נשק ואיומים * אחד מהם, בן משפחתה של האישה, העיר לה בטרם הירי על התנהלותה באמצעות הודעה באינסטגרם

ירו לעבר רכבה, האישה נפצעה באורח קל מרסיסים (אילוסטרציה: PIXABAY)

שני תושבי כפר-קאסם נעצרו בימים האחרונים, בחשד כי ירו לעבר קרובת משפחתו של אחד מהם. השניים; טמר עודה (26) ואדם בדיר (22)' נעצרו על ידי שוטרי תחנת כפר-קאסם בחשד לעבירות של החזקת נשק, קשירת קשר לפשע, פציעה כשהעבריין מזויין, ירי בנשק באזור מגורים ואיומים.

האירוע המדובר התרחש בשעות הערב של ה-4 בדצמבר, אז בוצע ירי לעבר תושבת כפר-קאסם בעת שהייתה בכלי-רכבה עם בנותיה בסמוך לבית אמה בשכונה. כתוצאה מהירי היא נפצעה באורח קל מרסיסים. לטענת המשטרה, בטרם הירי היא גם קיבלה איומים על חייה.
מהחקירה עולה חשד כי המניע לירי לעברה, הוא הרצון לפגוע בה מכיוון שהיא העלתה תמונות המוגדרות כלא צנועות לפרופיל האינסטגרם שלה.

במהלך עדותה העלתה הצעירה את שמותיהם של כמה חשודים פוטנציאלים, בהם החשוד עודה, שהינו קרוב משפחתה. החשד כלפיו עלה בין היתר מאחר ומחשבון האינסטגרם שלו, נשלחה אליה הודעה ובה הערה הקשורה להתנהלותה לכאורה.

מעצרו של עודה הוארך מעת לעת בבית-משפט השלום בפתח-תקווה, והיום הוא הובא להארכת מעצר נוספת (16 בדצמבר). בדיון הצהיר נציג המשטרה כי אומנם הנשק לא נתפס, אך הרכב שממנו לכאורה בוצע הירי דווקא כן.
עוד הצהיר הנציג, כי לצד עדויות שנגבו בידי המשטרה גם צילומים מסוימים, שמהותם המדויק טרם נחשפה.
עו"ד אנואר פריג', המייצג את עודה, הכחיש את המיוחס למרשו, ומעצרו של האחרון עד ה-20 בדצמבר. זאת תוך שהשופטת אופיר כתבי ריבלין קבעה, כי מאז הדיון הקודם החשד הסביר הרקיע והוא כעת בעוצמה גבוהה.

במקביל, אתמול נעצר על ידי המשטרה החשוד בדיר (15 בדצמבר).
הבוקר ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרו בשמונה ימים. סנגורו, עו"ד אבי מנצור, שלל כל קשר של מרשו לעבירות וטען כי החשד כלפיו נובע אך ורק נוכח ההיכרות שלו עם החשוד עודה.

בתום הדיון, האריכה השופטת את מעצרו של בדיר עד ה-20 בדצמבר, לאחר שקבעה כי קיים חשד סביר המלמד על מעורבותו של החשוד באירוע.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *