
נתי בר (28) מגבעתיים, המוכר היטב למשטרה, הואשם לפני ימים אחדים בהחזקה של מאות גרם סמים מסוגים שונים. בר, שבימים אלה אמור היה לשהות בתנאים מגבילים בעודו ממתין לגזר דינו בתיקי סמים קודמים בהם הורשע, הואשם כעת כי החזיק מעל 176 גרם קנאביס ועוד כ-19 גרם MDMA, כשהסמים מחולקים לשקיות.
כמו כן מואשם בר כי לאחר הוראת בית המשפט על שחרורו למעצר בית בתנאים מגבילים ולמעצר בית, הפר אותם. מספר ימים לאחר שחרורו הגיעו לביתו שוטרים על מנת לזמנו לדיון בבית המשפט, אולם בר לא שהה בביתו. לטענת המשטרה, שוטרים שהגיעו למקום דפקו על דלת הבית במשך חצי שעה, עד כדי כך ששכנים ששמעו את הדפיקות יצאו החוצה ואיימו על השוטרים שיזמינו להם משטרה. תחילה טען אביו, ששימש כמפקח שלו, כי בנו אינו נמצא בבית, אך בהמשך הסביר שבדיעבד התברר לו כי בנו ישן בממ"ד והוא לא ידע על כך.

בנוסף נמצאו בדירתו של בר משקל אלקטרוני, שקיות חלוקה, וסכום של 147 אלף שקל במזומן, לגביהם במשטרה חשדו כי מדובר בפדיון מסחר מסמים, אך בסופו של דבר הוא לא הואשם בעבירה זו.
בחקירתו הודה בר בהחזקת הסמים, וטען כי עשה זאת בשל חובות לאחרים, מהם קיבל כ-2,000 שקל בחודש תמורת אחסון הסמים אצלו. אלא שהוא סרב לחזק את גרסתו, ולא היה מוכן למסור פרטים מזהים על אותם אנשים.
עם הגשת כתב האישום ביקשה התביעה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים, בעוד סנגוריו, עורכי הדין משה סוחמי וקרינה אבאל ממשרדו עתרו להשאירו משוחרר בתנאים. בתום הדיון דחתה השופטת נעה תבור מבית משפט השלום בת"א את בקשת התביעה, והשאירה את החלטת השחרור על כנה.









