
המשטרה עצרה בתחילת החודש חמישה חשודים תושבי המרכז המוכרים למשטרה בחשד לעבירות של סחר בקוקאין.
במסגרת הפרשה נעצרו:
רון אברג'ל (21) – בנו של משה אברג'יל שלפני מספר שנים עם אחיו התאום הורשעו בתיק הכנת מטעני חבלה
גיא זך זכריה (20)
אופק בן חמו (19) מחולון (חייל צה"ל שהיה עריק בתקופה הזו)
אדיר עוזרי (19) מחולון
רמי רן חכמון (27) משדה עוזיה. חכמון נעצר אחרי כשבועיים, לאחר שהמשטרה גילתה לטענתה טביעות אצבע שלו על אחת משקיות הסמים.
כאמור, בתחילת החודש (3 באוקטובר) הגיעה המשטרה לדירה שבו התגוררו אברג'יל וזך בראשון לציון לאחר שהוציאה צו חיפוש מבית המשפט בעקבות מידע מודיעיני להימצאות של סמים בדירה. השוטרים דפקו על הדלת אך החשודים סירבו לפתוח אותה.
לאחר מספר דקות נכנסו השוטרים אל הבית דרך החלון. במהלך החיפוש נתפסו מעל לשני קילוגרם של קוקאין ואקדח עם כדורים. החשוד חכמון נעצר מספר ימים לאחר הפשיטה בעקבות טביעות אצבע על אחת משקיות הסמים.
הם נחשדו ביצוא, יבוא, מסחר, הספקה של סמים מסוכנים ועבירה של החזקה ושימוש בסמים שלא לצריכה עצמית. לאחר כשלושה שבועות במעצר, הסניגורים של החשודים, עו"ד שחר חצרוני שמייצג את אברג'ל, עו"ד אלון קריטי שמייצג את זך , עו"ד יצחק איצקוביץ' שמייצג את בן חמו ואת עוזרי – הצליחו להביא לשחרורם.
עו"ד איצקוביץ' טען בדיון שהתקיים בשבוע שעבר (14 באוקטובר) כי למרות שהם נכחו בדירה, לא הייתה להם כל ידיעה על הסמים ועל האקדח. בנוסף טען הסניגור כי לא היו ראיות שיכולות לקשור את מרשיו לאירוע. על כן שני החשודים שוחררו בשבוע שעבר.
עו"ד חצרוני ועו"ד קריטי טענו בדיון שהתקיים בתחילת השבוע (23 באוקטובר) כי מרשיהם טענו כי הסמים והאקדח שאותר בדירה לא שייך להם. החשודים טענו במהלך החקירה במשטרה שלעיתים קרובות הם משכירים את הדירה בשיטת סאבלט, מה שיכול להסביר את הממצאים – שאינם שייכים להם. בנוסף טענו הסניגורים, כי הם נעדרי עבר פלילי.
לעומתם, החשוד חכמון, שמיוצג על ידי עו"ד עינב יתח, נותר במעצר עד ל-26 באוקטובר מאחר וטביעות האצבע שלו הייתה על השקית של הסמים.














כמה כסף הלך בתיק בזה יסאלם , גם סחורה גם עורכי דין , עכשיו הכל מהתחלה
ימנייק פתאום אין טביעות אצבע