חשד: נתפסו בדרכם להצית עסק באופקים

שתף כתבה עם חברים

שוטרים זיהו את החשודים בשטח עם בקבוקי דלק , כפפות ומסכות

בקבוקי תבערה (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

שני חשודים , תושבי באר שבע, נעצרו בחשד לניסיון הצתה של עסק באופקים.
השניים, נהוראי חנניה עמר (18) ובני קוסטה (29), נעצרו על ידי שוטרי תחנת אופקים בחשד לקשירת קשר לפשע וניסיון הצתה. לאחר חקירה ראשונית, הם הובאו לבית משפט השלום בבאר שבע לדיון בעניינם.

על פי המשטרה, בלילה בין 14 ל-15 ביולי, סמוך לשעה 4:30, התקבל דיווח על חשד לפורצים ברחוב משעול הנרקיס באופקים. שוטרים שהוזעקו למקום ויצרו קשר עם המודיע זיהו את החשודים, כאשר לידם נתפסו מספר פריטים הקשורים לחשד המיוחס להם. בין היתר תפסה המשטרה בקבוקי דלק , כפפות ומסכות.
בחקירתו, החשוד עמר שמר על זכות השתיקה, בעוד החשוד קוסטה מסר גרסה. הסנגורית של החשודים, עו"ד אור בן שאנן, הכחישה את המיוחס להם וטענה כי הם היו בדרך לטיול טרקטורונים.

במסגרת הדיונים, נציג המשטרה ציין כי בידי החוקרים צילומי מצלמות אבטחה, בהם נראות שתי דמויות הולכות כשהן עם קפוצ'ונים על הראש ומסכות על הפנים.
בהמשך לכך, מעצרם הוארך מעת לעת ועד ל-21 ביולי. אתמול (21 יולי) הוגשה בקשה נוספת להארכת מעצרם של החשודים בחמישה ימים. מנגד, הסנגורית טענה כי החשד הסביר לא התחזק.
בתום הדיון, השופט אריה דורני דורון, שעיין בחומרי החקירה ושמע את טיעוני הצדדים, קבע כי החשד הסביר נחלש ועל כן הורה על שחרורם למעצר בית עד 25 ביולי.

השארת תגובה

2 תגובות על “חשד: נתפסו בדרכם להצית עסק באופקים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *