צפו בסרטון: כך פרצה הכנופייה מהדרום לבתי עסק בת"א והמרכז

שתף כתבה עם חברים

המשטרה עצרה חשוד במעורבות בפריצות, נגדו יוגש בימים הקרובים כתב אישום

צפו בסרטון: כנופיית הפורצים בפעולה

כתב אישום יוגש נגד קאיד אבו סריחאן (28) מתל שבע, בטענה שביצע יחד עם אחרים שורה של התפרצויות לבתי עסק באזור תל אביב והמרכז.

החשוד הוא בעל עבר פלילי מכביד, שהשתחרר ממאסר לפני מספר חודשים. הוא נעצר לאחר שב-24 במאי התקבל דיווח על גניבת רכב שברולט ביישוב בני עטרות. שוטרים שהגיעו למקום הבחינו בבעל הרכב שנחבל בעת שניסה למנוע את גניבת רכבו. השוטרים פתחו במרדף אחר הרכב הגנוב לכיוון אלפי מנשה, עד שנעצר ומהרכב נמלטו שני חשודים.

השוטרים רדפו אחר השניים והצליחו לעצור אחד מהם, שהועבר לחקירה. בחקירתו התברר כי קשור לפריצה שהתבצעה מוקדם יותר בבית עסק ברחוב בשמת בשוהם. במהלך ניסיון מעצר החשודים הם פרצו את המחסום ביציאה משוהם תוך נהיגה פרועה, ניגחו ניידת משטרה וניסו לדרוס שוטרים. החשוד, יחד עם אחרים, הצליח להימלט ברכב שנמצא מאוחר יותר נטוש ובו כלי פריצה, כסף וסיגריות.

במהלך החקירה הצליחו חוקרי צוות החקירה המיוחד מתחנת פתח תקווה לקשור את אבו סריחאן לחמישה אירועים נוספים, בהם פרץ לכאורה יחד עם אחרים, לבתי עסק שונים: בדרך השלום וברחוב המעפילים בתל אביב, ברחוב דניאל בבת ים, ברחוב קריתי בבת ים וברחוב המסיידים באבן יהודה. על פי החשד, הכנופיה גנבה כמויות גדולות של סיגריות, טבק וכסף מזומן, בשווי כולל של עשרות אלפי שקלים.  

מהחקירה עולה כי החשודים נהגו לשבור את המנעול, להוציא תריס מדלת הבנויה משלבים של תריסים, ולאחר מכן משכו את הדלת למעלה. לחילופין, הם פשוט ניפצו דלת זכוכית בעסק. בסיכום החקירה יוחסו לחשוד שבעה מקרים של גניבת רכב, התפרצויות לבתי עסק וגניבות, והכל תוך שלושה ימים.

מעצרו של החשוד אבו סריחאן הוארך מעת לעת בבית משפט השלום בפתח תקווה. אתמול (ראשון, 17.6) הוגשה נגד החשוד, המיוצג על ידי עו"ד אבנר שמש, הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *