
עבריין מוכר מתל אביב נעצר לפני ימים אחדים בחשד להחזקה וסחר בכמויות גדולות של סמים מסוגים שונים. החשוד, דניאל גלר (38), בעל הרשעות רבות באמתחתו בגין עבירות סמים, רכוש, אלימות ונשק שבגינן ריצה מאסרים, בין היתר של חמש שנים ו-40 חודשים. בעבר גם נקשר שמו לגורמי פשיעה באזור גוש דן.
ב-7 במרס הוא נעצר על ידי שוטרי תחנת לב תל אביב לאחר שבחיפוש בביתו ובסביבתו נתפסו כמויות מסחריות של חומרים החשודים כסמים. בין היתר אותרו: חמאת חשיש במשקל של כ-2.2 ק"ג ברוטו, חשיש, קריסטל, דוסה, MDMA ו-64 כדורים החשודים כאקסטזי. כמו כן, איתרו בלשי המשטרה כ-11 אלף שקלים במזומן ושלושה מכשירי טלפון ניידים.
לאחר חקירה ראשונית, הוא הובא לבית משפט השלום בתל אביב – שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו. בדיון התברר כי חלק מהסמים נתפסו בביתו, אך חלקם כ-150 מטרים מהבית באמצעות כלבן.
בחקירתו הוא טען לגבי כלל החומרים והכדורים שנתפסו כי מדובר בחומרים רפואיים. כך או כך, הם נשלחו לבדיקה במעבדות המשטרה. הסנגורים שלו, עורכי הדין עמיר קמחי וענבל ליבר, הכחישו את המיוחס לחשוד וטענו כי הכדורים במרשם רופא, וכן חמאת זרעי "המפ" וויאגרה שנמכרים בחנויות ומה שנתפס בביתו לא מצדיק את המעצר.

מעצרו הוארך פעמיים, כשבדיון השני קבעה השופטת כריסטינה חילו אסעד כי החשד הסביר התעצם, אך ציינה כי יש לבחון את סוג ומהות החשדות האם מדובר בסחר בסמים או בעבירות על פי פקודת הרוקחים.
כך או כך, מעצרו הוארך עד 13 במרס. בדיון הבא, כבר התייצבה המשטרה עם הסכמה לשחררו למעצר בית עד 20 במרס.









