
שופטת בית משפט השלום בקריות, סימי פלג קימלוב, האריכה (רביעי, 23.5) בארבעה ימים את מעצרו של איליה מישל (30) מקרית מוצקין, החשוד בשוד שני סניפים של בנק הדואר באזור הקריות.
לפי החשד, את אחד הסניפים שדד מישל באיומי אקדח ויחד עם אחר בדצמבר 2017, בעוד שסניף אחר שדדו השניים חודש לאחר מכן, בינואר 2018. המשטרה מייחסת למישל עבירות של שוד מזוין וקשירת קשר לעשות פשע.
בדיון להארכת מעצרו של מישל ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשמונה ימים. נציג המשטרה, רס"מ איגור שלפמן, טען כי על המשטרה לבצע פעולות חקירה רבות בזמן שהחשוד עדיין שוהה במעצר. בדיון התברר כי למישל עבר פלילי בתחום הסמים, וכי הסכום שנשדד משני הסניפים הוא מעט יותר מ-5,000 שקל.

סנגורו של החשוד, עו"ד שמעון ליפשיץ ממשרד עו"ד יובל זמר, טען כי בקשת המשטרה לשמונה ימי מעצר מוגזמת, בין היתר בשל חלוף הזמן מאז נשדדו סניפי הדואר ועד למעצרו של מישל.
השופטת פלג קימלוב קבעה כי קיים חשד סביר. כאמור, היא האריכה את מעצרו של החשוד בארבעה ימים, עד 27 במאי.







