
פחות משבוע לאחר שנעצר בחשד לניסיון רצח, אחיה של למיס אבו לבן, שנפצעה קשות מירי שוחרר היום בהסכמת המשטרה.
כזכור, ב -4 בפברואר, נפצעה קשות צעירה בשנות ה-20 לחייה, מירי ברחוב המסגר בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו למרכז הרפואי שמיר-אסף הרופא את הצעירה במצב קשה ולא יציב עם פציעה חודרת. בבית החולים היא עברה סדרת ניתוחים ומצבה התייצב.
היא התגוררה עד לא מזמן בחיפה ולאחרונה נפרדה מהארוס שלה וחזרה אל בני משפחתה בלוד. במסגרת החקירה נבדק חשד לפיו מי מבני משפחתה לא היה שבע רצון מהאופן שבו ניהלה את חייה.
שוטרי מרחב שפלה נעצרו הגרוש שלה ואחיה בחשד למעורבות באירוע. אולם, לאחר חקירה ראשונית, שוחרר הגרוש, בעוד אחיה – איברהים אבו לבן (31), הובא במוצאי שבת לדיון בעניינו בבית משפט השלום בראשון לציון.

סנגוריו, עורכי הדין שאדי כבהא וסירין עיסא, הכחישו את המיוחס לו ומסרו טענת אליבי, לפיה היה בזמן האירוע בקולנוע עם קרובי משפחתו. בתום הדיון מעצרו הוארך עד 13 בפברואר.
סנגוריו הגישו ערר לבית המשפט המחוזי בלוד, שקיצר את מעצרו של האח, עד 10 בפברואר. היום התייצבה המשטרה בבית משפט השלום בראשון לציון עם הסכמה לשחררו למעצר בית, לאחר שהחשד נגדו לא התחזק.








