
בית המשפט המחוזי בחיפה האריך עד יום ראשון את מעצרו של צלם ובעל מכון שיזוף בקרית אתא, רגב בן דוד (39), החשוד כי התקין מצלמה נסתרת במנורה בחדר השיזוף וצילם נשים וקטינות בעירום. אתמול (חמישי) התעמתה איתו צעירה בת 18, לקוחה של המכון, שהבחינה במצלמה סמויה מקובעת במנורת הפלורוסנט מעל מיטת השיזוף.
הצעירה הקליטה את בן דוד כאשר התעמתה איתו ודרשה פיצוי של 10,000 שקל. בן דוד נשמע כמי שהודה בפניה והצטער, ואת ההקלטה הזו מסרה הלקוחה למשטרה. בן דוד נעצר בחשד לעבירות על החוק למניעת הטרדה מינית ועל חוק הגנת הפרטיות. יש לו הרשעה קודמת מלפני מספר שנים באותן עבירות, בגינן ריצה עבודות שירות.
שופטת בית משפט השלום בחיפה כרמית פאר גינת קבעה הבוקר (שישי) כי בן דוד ישוחרר למעצר בית ואולם שופט המחוזי נאסר ג'השאן קיבל את ערר המשטרה והפך את ההחלטה.לדבריו, החשוד נקט כבר בפעולות שיש בהן כדי לשבש את החקירה.
עו"ד תמי אולמן המייצגת את בן דוד תיארה: "אתמול הגיעה בחורה וטענה כי מצלמה צילמה אותה במכון. המשיב הרגיש נסחט על ידי אותה גברת. מעבר לזה שהיא צועקת במקום,מבריחה קליינטים, מעבר לכך היא מאיימת עליו בפגיעה בשמו הטוב ובגופו. היא גם אומרת לו שהיא תביא את המשפחה שלה, על מנת שירצחו אותו. המשיב אnר לבקשתה שהוא מוכן לשלם לה 10,000 שקל כדי שתעזוב אותו במנוחה, כשהוא יודע שכל פרסום עלול להרוס לו את המוניטין. אחרי אותה שיחה, הוא הבין כי המשטרה בדרכה אליו".
המשטרה תפסה את כל המצלמות בעסק. בן דוד הכחיש בחקירתו את החשד וטען כי המצלמה בחדר השיזוף כלל לא צילמה ולא היתה מחוברת למחשב. עו"ד אולמן טענה: "קודם הם עוצרים, אחר כך בודקים". לטענת בן דוד, כל המצלמות הן לאבטחה, למניעת גניבות.נציגת משטרת זבולון אמרה כי כל החומרים ייבדקו: "אנו בראשיתה של חקירה, יש פעולות רבות לביצוע בטרם נדע מה צולם ומה פורסם, אנחנו לא יודעים מה גודל העבירה".
בסטודיו נתפסו גם תמונות שבן דוד צילם בגלוי, במסגרת עבודתו כצלם. "תפסתם תמונות בסטודיו", אמרה עו"ד אולמן, "זו העבודה שלו, לצלם בחורות בעירום… אותי לימדו שקודם מביאים ראיות לבית המשפט ולאחר מכן, כשיש ראיות, מבקשים להאריך את המעצר.המשטרה באה עם תיק ללא ראיות כאשר נעשה חיפוש בבית העסק, מוצאים מצלמות שאין להן קשר לביצוע העבירה". לדברי המשטרה, החל מאמש, אחרי הפרסום הראשון של המעצר, החלו להתקבל תלונות נוספות מנערות צעירות







