
הרוג ופצוע קל הגיעו באופן עצמאי למרכז הרפואי וולפסון בחולון (13 דצמבר).
לפי דיווחים מדובר בשתי דמויות מוכרות למשטרה הפעילים באזור בת ים וחולון, שהיו מעורבים בכמה סכסוכים בתקופה האחרונה.
ההרוג, א"ד, מפתח תקוה במקור, ואילו הפצוע הוא תל אביבי במקור תושב בת ים המשתייך למשפחה מוכרת מסצינת הפשע, הוא נפגע קל מירי באזור הכתף והרגליים אבל אינו בסכנת חיים.
שני הנפגעים, בני 30 לערך, משתייכים לתחום ההימורים, גביית חובות והלוואות, ומצויים בסכסוכים עם קבוצות מתחרות בגוש דן, אבל גם בסכסוך עם גורמי פשיעה מהחברה הערבית באזור רמלה.
לקבוצה של המנוח מייחסים אירוע ירי לעבר מועדון הימורים של ארגון פשע ערבי בתוך העיר רמלה, ג'ואריש, כאשר בתגובה לכך פוצץ רכב של בן משפחה באזור נוה צדק, ונורה מטח יריות לעבר מגדל מגורים בעיר בת ים בו מתגורר אחד מבני המשפחה.
הפצוע נעצר לאחרונה באירוע רצח ברחובות, שם נטען כי הוא השתייך לצוות של גובי חובות אשר הגיעו למוכר למשטרה מהעיר אשר הגיב לנסיון הגבייה שלו בדקירות קטלניות, מהן מת אחד הגובים.
לפי דיווח שהתקבל ב"פוסטה", במהלך היום נרשמה תנועה ערה של אופנועים באזור המגורים של החבורה בעיר בת ים, אבל בשלב זה נמסר גם מהמשטרה כי עדיין לא ברור היכן בדיוק התרחש אירוע הירי הקטלני.
פרטים בהמשך.










ירי נשמע היטב בקרית שלום
עם ישראל חי השם שומר אותך אח יקר ואהוב שלי.שכל הגויים יפלו תחת רגלייך ומי שהולך איתם
עם ישראל לא מפחד אחד נפל לצערנו אבל תתקדמו כל המרכז קןאלציה איתכם ומי שבוחר ללכת עם הישמעאלים אין לו חלק בעולם הבא…
מישהו יודע מה השמות?
אח של התאומים מרג משלם לאינדיאנים שישמרו עליו משלם עליהם כל חודש אלפי שקלים עלק בחור טוב
זה סופו של כל מלווה בריבית שעוקץ מאיים ומשפיל אנשים בנאדם בלי לב .
ה' ינקום דמו אמן
יהודים לא מפקרים יהודים
לכול הבחורים הטובים אתם חייבים להתאחד נגד המחבלים זה כבר לאומני.
ימח שמם היהודים
שהולכים עם המחבלים דינם רע ומר
אין להלביג אין סולחה
זה הזמן לאחד כוחות היהודים
הכל בגלל הגמד שעבר להרצליה זה הביא את כל הערבים לבת ים
אחחח שלומי השם אוהב אותך ,בגלל הבי
מדבר בכללי לא מכיר את הנפשות
עזבו אתכם מהבלי העולם הזה הרי זה עולם הפכפך החבר הכי טוב יביא אותך לכיפה תתחזקו בתורה תגלו ותפרסמו את מלכות האל בעולם ואיך חוזרים בתשובה ? על ידי לימוד התורה הקדושה
תדעו דבר שהכבוד שייך רק לבורא יתברך שנאמר "ה מלך גאות לבש" ועוד נאמר "העם ההלכים בחשך ראו אור גדול ישבי בארץ צלמות אור נגה עליהם" תצאו מהחושך כנסו לאור התורה הזוהר הקדוש אומר התורה זה סם החיים שאר הבלי העולם זה סמא דמיתא סם המות" מאחל לכם לי ולכולם לחזור בתשובה אל תשכחו דבר כולנו בסוף נחזיר את הנשמה לבורא היום מחר שנה 50 שנה ובסוף "אין מלווין לו לאדם לא כסף ולא זהב אלה מצוות ומעשים טובים בלבד" "ודע כי על כל אלה יביאך האלוהים במשפט"
ש ברמת גן מי שמשלם לגארושים כסף שישמרו עליו… הוא איתם במלחמה… תבינו את זה היהודים אין אמונה בעם שלנו
מי שמאמין, חי באשליות, וגם כן עושה טעויות בדרך
מי שמאמין, חי באשליות, ההיסטוריה הוכיחה שאין על מי לסמוך, רק על עצמנו.
עד מתי רשעים יעלוזו
נגמר המשחק מזמן. עולם הפשע שיש לערבים אין יותר עבריינים יהודים כולם פחדנים
"יהודים" שהולכים עם ערבים השם ישלם לכם יא בוגדים
תמשיכו עוד להלוות בריבית
ולבוא על מסכנים וחלשים
יש ה בשמיים
אבי דוד גוליית היה הבן אדם עם הלב הכי טוב והכי גבר במדינה !!!!
צריך לקשור את הערבים מרמלה….
עולם הפשע מלווה בריבית
מאיים, מקלל, מאחל לאנשים שישלמו לתרופות…..מה ציפה שיחייה עד 120!!
לא הספיק לשלם עם תרופות כי מת בלי תרופות!
המקלל יקולל!
סופו של עבריין צמרת!
חבל שפיספסו את החבר העבריין שלו!
מה תעשו עם הכסף שסחטתם אנשים רעבים ללחם??
ולזה שברח…….בטח יגיע אלייך ההודעה שלי ומה שמחזירה לך את הקללה שקיללת אותי …..שתשלם תרופות בכסף שאתה חייב לי אתה והמשפחה שלך…..וזאת ההוכחה שיש אלוהים!!!
לחיים!