שני אסירים מחמאס נאשמים בדקירת סוהרים

שתף כתבה עם חברים

אירועי הדקירות, על רקע אי שביעות רצונם של האסירים מהחיפושים שנערכו בתאי האסירים הביטחוניים, התרחשו באותו היום בשני בתי כלא

פרקליטות מחוז דרום הגישה (שני, 13.2) כתבי אישום נגד שני אסירים ביטחוניים, האחד בכלא קציעות והשני  בכלא נפחא, אשר על רקע אי שביעות רצונם מעריכת חיפושים על ידי אנשי שב"ס בתאים של אסירים ביטחוניים – דקרו באותו מועד, בשני בתי כלא שונים, שני סוהרים ופצעו אותם.

כתבי האישום הוגשו באמצעות עו"ד ראמי אלמכאווי, נגד האסיר מחמוד נאצר מכלא קציעות, ונגד האסיר חאלד סילאוי מכלא נפחא. שניהם משתייכים לארגון חמא"ס ומרצים עונש מאסר על ביצוע עבירות נגד ביטחון המדינה.

לפי כתבי האישום, שני אירועי הדקירה התרחשו ב-1 בפברואר 2017, על רקע אי שביעות רצונם של האסירים מהדרך בה מבצעים אנשי שב"ס חיפושים בתאי אסירים ביטחוניים בכלא. הנאשמים, כך נטען, הצטיידו בחפצים חדים ובהזדמנות הראשונה התנפלו, כל אחד מהם בכלא אחר, על סוהר. אחד מהם צעק "אללא ואכבר" בעת שדקר את הסוהר בפניו, ואילו השני מכלא נפחא דקר את הסוהר בפלג גופו העליון. הסוהרים נפצעו ונזקקו לטיפול רפואי.

כתבי האישום מייחסים לנאשם אחד ביצוע עבירה של חבלה בכוונה מחמירה ולשני – פציעה בנסיבות מחמירות.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *