קוקאין וחשיש, מפה לאוזן

שתף כתבה עם חברים

לפי כתב האישום נגד שלו רואה מנתניה, מאגר הלקוחות שקנה ממנו חשיש וקוקאין הלך וגדל, אבל אחרי שמכר לכאורה פעמיים במועדון "החתול והכלב" בתל אביב, הוא נעצר

hashish
ניסה לכאורה לשבש מהלכי משפט (תמונה להמחשה)

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לבית משפט השלום בעיר כתב אישום נגד שלו רואה (27) מנתניה, בגין 17 אישומים הכוללים עבירות של סחר בסם מסוכן, הספקת סם מסוכן, החזקת סם שלא לצריכה עצמית ושיבוש מהלכי משפט.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד שלי קוטין, רואה נתפס פעמיים במועדון "החתול והכלב" בתל אביב כשברשותו קוקאין. באחת הפעמים, כאשר נעצר הנאשם והובא לתחנת המשטרה, הוא השליך את הנרתיק שנמצא ברשותו, ובו הסם, סמוך לגרם מדרגות, וזאת בכוונה לשבש מהלכי משפט.

הנאשם גם מואשם בכך שבמשך מספר חודשים, במועדים שאינם ידועים במדויק, מכר לאנשים שונים סמים מסוג קוקאין וחשיש בערים במרכז הארץ ובמקומות נוספים.

רואה, טוענת הפרקליטות, הודה ב-11 מהאישומים, אולם לאחר מכן שמר על זכות השתיקה. מלבד כתב האישום הגישה הפרקליטות בקשה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים, בה נטען בין היתר, כי רואה הקים עסק למסחר בסמים, הכולל מאגר הולך וגדל של לקוחות רבים, שרכשו ממנו סמים מסוגים שונים ובכמויות שונות על בסיס יומיומי, בעשרות הזדמנויות. לפי הבקשה, רואה סחר בסמים כדי "למצוא פיתרון קל לבעיותיו הכלכליות".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *