פיצוץ העסק ביפו: החשודים ישוחררו

שתף כתבה עם חברים

 

suad saber
סאבר סואעד

לאחר שבית המשפט קבע לפני כשבועיים כי החשד כנגד החשודים במעורבות בפיצוץ בית העסק ביפו התחזק וכי לא מדובר בספקולציות, הבוקר (25.12.17) המשטרה החליטה לשחרר את שני החשודים סאבר סואעד ואחמד  שקיר מהמעצר לאחר שהחוקרים התקשו לבסס תשתית ראייתית כנגדם. 

ההחלטה על שחרורם של החשודים, המיוצגים על ידי עורכי הדין ווליד כבוב ושאדי כבהא, התקבלה לאחר התייעצות עם הפרקליטות ולאחר שלא התקבל ממצא חד משמעי של חוקר דליקות לגבי הגורם שהביא לפרוץ הדליקה אשר גרמה למותם של שלושה בני אדם. כזכור, במשטרה סבורים כי הרקע להצתה או לפיצוץ העסק הוא ניסיון להונאת ביטוח עקב חובות לשוק האפור. שני החשודים הובאו הבוקר לבית משפט עם בקשה לשחררם למעצר בית ובתנאים מגבילים נוספים. 

od cabaha shadi 150 150 new   od cabub walid 150 150
 עו"ד שאדי כבהא  עו"ד ווליד כבוב

עו"ד ווליד כבוב, המייצג את בעל העסק, מסר בתגובה: "טענותינו נבדקו ונבחנו ונמצא כי אין בחשד שהופנה כלפי סאבר דבר ואף לא חצי דבר. סאבר מצר על התוצאות הקשות של האירוע. ניסיון העבר מלמד שבבית משפט עוסקים בראיות ולא באמירות פופוליסטיות שמתבססות על השערות וספקולציות". 

עו"ד שאדי כבהא, המייצג את החשוד הנוסף, מסר בתגובה: "מדובר בטרגדיה גדולה שבה קיפדו חייהם שלושה אנשים וליבי עם המשפחות. מרשי היה למעלה משלושה שבועות כאשר בסופו של דבר שוחרר על ידי המשטרה דבר המלמד על אודות היעדר מעורבותו באירוע המצער ויוכל לשוב חרעייתו ולארבעת ילדיו ועל כך אני מברך".

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *