מיכאל לוי כבר לא לבד

שתף כתבה עם חברים

אחרי יותר משנה בהפרדה ארצית, שב"ס והמשטרה אישרו להכניס שותף לתאו של הנאשם ברצח שי שירזי. השותף הוא אודי מלול, עבריין תעבורה וחבר קרוב של לוי 

levi michael new
מיכאל לוי בבית המשפט

מאז שמיכאל לוי, הנאשם ברצח שי שירזי, נעצר לפני יותר משנה, הוא שהה בהפרדה. ואולם, בימים אלה הסכימו שב"ס והמשטרה להכניס לתא המעצר של לוי שותף, שהחל בדיוק היום (18.10) לרצות את מאסרו. מדובר ביהודה (אודי) מלול, חברו של לוי משכבר הימים, שהורשע לפני מספר חודשים בעבירות תעבורה ונידון לשנתיים מאסר.

לוי שנעצר עד תום ההליכים שוהה בתנאים קשים של הפרדה ארצית בכלא "שיטה" נוכח עשרות מידעים על כוונות פגיעה בו. זוהי כניסתו ה-15 במספר לכלא, אלא שהפעם הוא מוגדר כאסיר התראה ברמה גבוהה. בבקשות המדינה להאריך את תנאי ההפרדה נטען כי ישנן כוונות פגיעה בו, וכי המידעים מצביעים על סכסוכים שלו עם גורמי בכירים בעולם התחתון. באותן בקשות נטען גם כי לוי מסוכן לסביבתו, כמי שמבקש לכאורה לחזק את מעמדו בכלא לנוכח השנים הארוכות שעוד צפויות לו מאחורי סורג ובריח. על כן, כך נטען, צפויה סכנה ממנו לפגיעה באחרים, המצטיירים בעיניו כאויבים או ככאלה המזוהים עם שי שירזי המנוח ואביו ריקו שירזי.

לאורך כל תקופת מאסרו טענו סנגוריו של לוי, כי ככל שהזמן חולף ולוי נותר בהפרדה, הוא חש שמצבו הנפשי מידרדר. בחודשים האחרונים ניהל אחד מסנגוריו, עו"ד יניב דניאל שייצג אותו בענייני כליאה שונים, משא ומתן עם גורמי שב"ס ומשטרה, על מנת לשכנע אותם לאפשר ללוי להכניס שותף לתא. לאחר שיחות ומכתבים רבים, ובדיקת מועמדים פוטנציאליים מבחינה מודיעינית, שב"ס והמשטרה הסכימו לאפשר ללוי לחלוק את תאו עם אסיר נוסף.

od daniel yaniv 200 200    
עו"ד יניב דניאל    

מלול החל לרצות את מאסרו לאחר מספר דחיות. באופן עקרוני, העובדה שעבריין תעבורה מרצה מאסר בהפרדה ארצית מהווה חריג, אולם במקרה הזה הדבר נובע הן לנוכח עברו של מלול והן בעקבות ניתוח המפה מודיעינית לגביו.

עו"ד דניאל מסר בתגובה: "אני שמח ששב"ס נעתר לבקשותיי והחליט לשים את מרשי בהפרדה זוגית לאחר תקופה ארוכה ששהה לבדו".  

השארת תגובה

תגובה אחת על “מיכאל לוי כבר לא לבד”

  1. שירזי היה רוצח, הוא נרצח. מי שעשה את העבודה היה לוי.
    השופך דם האדם באדם דמו ישפך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *