ב-27 ביוני נעצר תושב פתח תקווה (62) בחשד לביצוע עבירות מין במטופלות להן סיפק שירותי עיסוי מקצועיים. הוא הובא מעת לעת בפני בית משפט השלום בפתח תקווה, שבחר לשחררו לחלופת מעצר בית ואף אסר, לבקשת החשוד, את פרסום שמו, חרף בקשת המשטרה נוכח האופי הסדרתי העולה לכאורה מהעבירות והחשד כי קיימות מתלוננות נוספות אשר תבחרנה להתלונן עם היוודע דבר מעצרו בפומבי.
ב-10 ביולי הגישה המשטרה ערר על החלטת בית המשפט בעניין צו איסור הפרסום. בית המשפט המחוזי קיבל את עמדת המשטרה והתיר את צו איסור הפרסום באומרו: "הגעתי לכלל מסקנה כי בכך שגה בית משפט קמא והתקדמות החקירה משנה את נקודת האיזון שבין פגיעה אפשרית במשיב עם פרסום שמו למול האינטרס הציבורי שבהתקדמות החקירה נגד המשיב".
סנגוריו של החשוד הגישו בקשת רשות ערעור לבית המשפט העליון, אך זו נדחתה בידי השופט נועם סולברג אשר נתן תוקף להחלטת בית המשפט המחוזי והתיר את פרסום שמו של החשוד – יפתח סלונימסקי.









