פרופ' צבי אייזקוביץ מאוניברסיטת חיפה הוא איש האקדמיה אשר לגביו טוען אתר "המקום החם ביותר בגיהנום" כי הטריד מינית סטודנטיות – פרשה שלטענת האתר הנחשב שומרת הנהלת האוניברסיטה בסודיות. כך חשף היום בארה"ב הבלוגר רב המוניטין ריצ'רד סילברסטיין.
מאז התפוצצה הפרשה באוניברסיטה, נחתם הסכם בין הנהלתה לבין הפרופסור, חוקר האלימות מהפקולטה למדעי הרוח, בתיווכה של עו"ד תמי אולמן.
אייזקוביץ המכחיש מכל וכל את המיוחס לו, יצא בינתיים לפנסיה. הוא שוהה בחו"ל ולא ניתן היה להשיגו.
מאוניברסיטת חיפה נמסר כי היא "פעלה ופועלת ללא לאות למניעת הטרדות מיניות – ואף עשתה זאת בצורה מעמיקה ורצינית במקרה הזה, הכל בהתאם לחוק למניעת הטרדה מינית ותקנותיו". עוד הוסיפו כי "בכל המקרים מסוג זה האוניברסיטה, כמחויב בחוק, מדווחת על הליך הבירור שערכה ותוצאותיו לרשות לקידום מעמד האישה ולוועדה לקידום מעמד האישה ושוויון מגדרי בכנסת".
עו"ד תמי אולמן אומרת בתגובה כי "מאחר וברור שמדובר באדם שאין לו שום קשר לחשדות, נחתם הסכם בינו לבין האוניברסיטה לבל יפורסמו פרטים בענין, על מנת שלא יבולע לו בשל חפותו".









