אישום: עובד הייטק "צד" ילדות ליד בתי הספר

שתף כתבה עם חברים

לפי כתב האישום נגד איתי דרחי, הוא תיעד את המעשים המגונים שביצע בילדות באמצעות הטלפון הנייד שלו, ולאחר מכן צפה בתיעוד במחשבו. במחשבו נתפסו מעל 18 אלף תמונות וכ-600 סרטונים עם תכנים פדופיליים קשים לצפייה

 

darci pedofile
איתי דרחי

פרקליטות מחוז דרום הגישה (27.1) כתב אישום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע נגד איתי דרחי (29), עובד בחברת הייטק בדרום, לפיו במשך יותר משנתיים עד יום מעצרו, באופן שיטתי ומתמשך, הוא "צד" קטינות – בעיקר בגילאי 10-6 – וביצע בהן מעשים מגונים, אותם תיעד באמצעות מצלמת הטלפון הנייד שלו.

לפי כתב האישום, דרחי "צד" את הילדות ליד בתי ספר בבאר שבע ובראשון לציון, לפני ואחרי הלימודים, ובמקומות ציבוריים שונים. הפרקליטות טוענת כי הוא נהג לפתוח עמן בשיחה, ולאחר שצילם את המעשים המגונים, שמר את התיעוד במחשבו האישי ונהג פעמים רבות לצפות בסרטונים. במחשבו נתפסו מעל 18 אלף תמונות וכ-600 סרטונים, בהם דמויותיהן של ילדות צעירות, בעירום מלא או חלקי ופרסומי תועבה אחרים.  

כתב האישום מייחס לדרחי עבירות רבות מאוד של מעשים מגונים בקטינות מתחת גיל 16 ובקטינות נוספות, פגיעות רבות בפרטיות והחזקת חומר תועבה בדמות קטינים.

darknet

 

בכתב האישום שהוגש באמצעות עו"ד אלכס דרנבוים נטען, כי דרחי נהג לנסוע ברכבו ברחבי ראשון לציון ובבאר שבע, ולתור אחר קטינות, נערות וילדות צעירות, ליד בתי ספר, על מנת לשוחח איתן, לתעד אותן בווידאו ולבצע בהן מעשים מגונים. בדרך כלל הוא פתח את השיחה באומרו כי הוא מורה חדש שמחפש את בית הספר, ולאחר מכן אמר כי הוא רוצה לקנות מכנסיים כמו של הבנות. כך, טוענת הפרקליטות, הוא שכנע את הילדות, בין היתר, לאפשר לו לגעת במכנסיים שלהן ובאיזורים מוצנעים.

עוד נטען, כי את המפגשים ברחוב עם עשרות הבנות, דרחי תיעד באמצעות הטלפון הנייד, לשם גירוי וסיפוק מיני. לאחר מכן, כך נטען, הוא שמר הנאשם את כל התמונות והסרטונים במחשבו האישי וצפה בהם עד יום מעצרו.

בכתב האישום נטען גם, כי במועדים רבים החל משנת 2013, דרחי התחבר לאינטרנט ולרשת ה"דארקנט" מדירתו שבבאר שבע ובדירות שונות בראשון לציון, וחיפש שם באתרים שונים פרסומי תועבה הכוללים תמונות תועבה ובהן דמויות של קטינים. בין מאות הסרטים אותם הוריד הנאשם, תכנים קשים לצפייה עם ילדות צעירות, בגילאים שונים, חלקן צעירות מאוד בגיל ארבע לערך. 

od dok assaf 150
עו"ד אסף דוק

מלבד כתב האישום, הפרקליטות הגישה לבית המשפט בקשה להאריך את מעצרו של דרחי עד תום ההליכים. בבקשה נכתב: "המשיב נסע ברכבו ותר, כצייד המשחר לטרף, אחר ילדות תמימות, ביצע מעשים מיניים בעת שיחת וידאו במחשב, בפני קטינות רבות, בארץ ובחו"ל, ברשת האינטרנט, וכן החזיק ברשותו כמות גדולה ביותר של סרטים פדופיליים, חלקם קשים מאוד לצפייה, ובעשרות אלפי תמונות של קטינות – בתנוחות מיניות, עם גברים מבוגרים שפוגעים בהן ועוד. התנהגותו זו של המשיב, לאורך שנים, מעידה על מסוכנותו לציבור בכלל, לנשים, לקטינות, לילדות צעירות ממש, ברשת האינטרנט ובכלל". 

דרחי, שמיוצג על ידי עו"ד אסף דוק, נעצר לפני כשבועיים על ידי יחידת ההונאה במחוז הדרומי. עו"ד דוק מסר בתגובה לכתב האישום: "היום הוגש כתב האישום, תחילה נלמד את החומרים ואז נגיב בהתאם". 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *