הפשע משתלם

שתף כתבה עם חברים

ארבעה חודשי מאסר על 31 קילוגרם נייס גאי שנתפסו במחסן שכור בקריית ענבים * המשקל ומכונות האריזה של השקיות המציפות את כל הארץ לא הספיקו כנראה להרשעה עצמאית, והעונש ניתן במסגרת הסדר טיעון  

nice gay 2 
 הבלשים והנייס-גאי מיד לאחר התפיסה

שופט בית משפט השלום בירושלים, מרדכי כדורי, אישר הסדר טיעון בין פרקליטות המחוז לבין סנגוריו של רוברט סטפנוב (38) מהיישוב צור הדסה, וגזר עליו ארבעה חודשי מאסר בפועל בגין החזקת סם מסוכן שלא לצריכה עצמית. סטפנוב ושני אנשים נוספים החזיקו בשלהי שנת 2014 סמים במחסן בפרויקט "המחסן הירוק" בקרית ענבים.

לפי כתב האישום נגד סטפנוב ונגד בוריס לייזר (43) מירושלים, הם סיכמו עם אדם נוסף על אחסון סמים באחד ממחסני הפרויקט. הם שכרו תמורת 600 שקל מחסן לחודשיים, ואחסנו בתוכו נייס-גאי בתפזורת, במשקל של יתר מ-3.5 ק"ג נטו, וכן 568 שקיות אטומות של נייס גאי, במשקל של כ-31 ק"ג. זאת ועוד, במחסן נתפסו גם משקל אלקטרוני, אוטמי שקיות חשמליים, פליירים עליהם נכתב "מיסטר נייס-גאי" ושקיות אטימה עם אותו הכיתוב.

 nice guy bamahsan2

סנגוריו של סטפנוב, עורכי הדין יגאל כהן וליאור בנימין, הגיעו להסדר טיעון עם נציגת הפרקליטות, עו"ד עינת יריב, בעקבותיו הודה סטפנוב במיוחס לו. בבית המשפט טענו הסנגורים, כי הודאתו של סטפנוב חסכה מזמנו של בית המשפט, וכי מי שהיה הרוח החיה מאחורי החזקת הסמים היה אדם נוסף, שזהותו עדיין אינה ידועה.

od cohen ygal 210
עו"ד יגאל כהן

בהתאם להסדר הטיעון, השופט כדורי גזר על סטפנוב ארבעה חודשי מאסר בפועל, מהם קיזז את ימי מעצרו, כך שהוא עשוי להשתחרר כבר בימים הקרובים. בנוסף נגזרו עליו שישה חודשי מאסר על תנאי וקנס של 4,000 שקל.

משפטו של לייזר עדיין לא הסתיים. הפרקליטות וסנגורו הודיעו לבית המשפט כי הם מצויים בשלבים מתקדמים של משא ומתן, ודיון נוסף בעניינו נקבע לתחילת חודש אפריל.

 
השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *