מאסר "חפיף" על 21 עסקאות חשיש

שתף כתבה עם חברים

חמישה "לקוחות" זיהו את יעקב אטיא מקרית ים במסדר זיהוי כאיש שמכר להם חשיש בביתו תמורת 100 עד 300 שקל לעסקה. במסגרת הסדר טיעון, השופטת הכריזה עליו סוחר סמים ודנה אותו ל-25 חודשי מאסר, שירוצו בחופף למאסר אותו הוא מרצה בימים אלה

Hashish Addiction 
 אילוסטרציה

ב-19 באוקטובר הגיעו שוטרים לביתו של יעקב (קובי) אטיא (34) מקרית ים, וערכו חיפוש בביתו. הם מצאו חשיש וקנביס, ובמטבח הבית, בארון שמתחת לכיור, מצאו 2000 שקל במזומן, משקל אלקטרוני ושקיות קטנות שנועדו ל"שיווק". בחיפוש על גופו תפסו 750 שקל במזומן והחרימו גם את הסכום הזה.

במשך שבועות עקבו בלשי משטרת זבולון אחר ביתו של אטיא בקרית ים, ותיעדו איך פעם אחר פעם נכנסו לביתו "הלקוחות". החוקרים גילו כי כל קונה כזה שילם לאטיא בין 100 ל-300 שקל במזומן עבור חשיש במשקלים שונים. בסך הכל הם עצרו חמישה לקוחות אשר הפלילו אותו ב-21 עסקאות של סחר בחשיש, בתקופה שבין חודש יולי לחודש אוקטובר.

נגד אטיא הוגש כתב אישום בן חמישה אישומים, שגילם בתוכו את 21 העסקאות, כמו גם את הסמים שהוא החזיק בביתו. שלוחת התביעות הצפונית של משטרת זבולון, הציגה לבית משפט לא מעט ראיות, שכללו בין היתר מסדר זיהוי שנערך לאטיא, ובו לפחות חמישה מלקוחותיו זיהו אותו. בידי התביעה היה גם הטלפון הסלולרי של אטיא, ובו חיזוקים לעדויות על סחר בסמים. ואם כל זה לא מספיק, אז אטיא עצמו הודה ברוב המיוחס לו.

 od nave yaad 195 210
 עו"ד יעד נוה

בשבוע שעבר הודיעו התובע, עו"ד שי לוי והסנגור, עו"ד יעד נוה, כי הגיעו להסדר טיעון.

השופטת הבכירה רמה לאופר חסון קיבלה את בקשת הצדדים לכבד את ההסדר, הכריזה על אטיא סוחר סמים וגזרה עליו 25 חודשי מאסר בפועל כמוסכם, בניכוי חודשיים בהם ישב במעצר, וכן 12 חודשי מאסר על תנאי. את עונש המאסר בפועל, קבעה השופטת, הוא ירצה בחופף למאסר אותו הוא מרצה כיום. מלבד זאת הוסיפה, בהתאם להסדר, כי הכסף שנתפס ברשותו יחולט, והוא גם ישלם קנס של 22,500 שקל. 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *