כבר לא חופשי על הבר

שתף כתבה עם חברים

הבעלים של בר מוכר בקריות נתפס באחד מרחובות קרית חיים. מכתב האישום נגדו עולה כי רישיונו נפסל כבר לפני שנתיים ומאז לא הופקד

nehiga balayla 400 210

צעיר בן 29 שהינו בעלים של בר מוכר בקריות, נעצר בסוף השבוע שעבר לאחר שנתפס נוהג תחת פסילה. מספר שעות לאחר מעצרו, על ידי יחידת פסולי הנהיגה של תחנת זבולון, כבר הוגשו נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים. 

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי התביעה המשטרתית לבית המשפט לתעבורה בחיפה, קצת אחרי חצות נתפס הצעיר בעודו נוסע עם רכבו ברחוב אילת בקריית חיים כשהוא נוהג תחת פסילה. מכתב האישום עולה כי כבר באוגוסט 2013 רישיונו נפסל על ידי בית המשפט לתקופה של ארבעה חודשים, אך מאז הוא לא הפקיד את רישיונו. כמו כן,  ב-15 ביוני נפסל רישיונו פעם נוספת הפעם על ידי קצין משטרה ל-30 יום. עוד התברר, כי רישיון הרכב שלו אינו בתוקף.

od nave yaad 195 210
עו"ד יעד נווה

הצעיר מחזיק ברישיון נהיגה מאז שנת 2004 ולחובתו 12 הרשעות תעבורה קודמות במגוון עבירות, ובין היתר בנהיגה תחת השפעת אלכוהול ואי ציות לתמרורים. כמו כן, תלוי ועומד נגדו עונש מאסר מותנה לשלושה חודשים בגין ביצוע עבירות זהות.

עם הגשת כתב האישום ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים נגדו  השופט שלמה בנג'ו האריך את מעצרו עד יום שני הקרוב.

סנגורו של הנאשם, עו"ד יעד נווה, מסר בתגובה: "לאחר שנבחן את חומר הראיות נגיב התאם בבית המשפט". 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *