כתב אישום הוגש נגד נתנאל אבורוס (25) מאריאל שהואשם בסחר בסמים בלא פחות מ – 117 הזדמנויות.
אבורוס, נעצר על ידי חוקרי ימ"ר ש"י, בתום חקירה סמויה שכללה האזנות סתר, בחשד כי ניהל רשת לסחר בסמים בקרב צעירים באריאל. לאחר שמעצרו הוארך מספר פעמים, הבוקר (28.3.17) הוגש נגדו כתב אישום לבית משפט השלום בפתח תקווה.
כתב האישום מתבסס על עדויות הקונים, אשר סיפרו על הזדמנויות רבות בהן רכשו סמים מאבורוס. הקונים אף העידו על שיטת ביצוע דומה, דרכי התקשרות עם אבורוס ואף זיהו אותו בתמונות ובשיחות שהוצגו בהם. בידי החוקרים גם הקלטות של שיחות בין הקונים לאבורוס.
כתב האישום כולל 18 סעיפי אישום המתארים עשרות עסקאות סם מסוג קנאביס כשבכל עסקה מכר לכ – 15 לקוחות גרמים בודדים כשעלותו של כל גרם כמאה שקלים. מחומר החקירה עולה כי אבורוס היה מתאם את עסקאות הסמים עם הלקוחות באמצעות הטלפון וקובע איתם בביתו או במועדונים באזור התעשייה באריאל. כתב האישום מפרט את העסקאות שבוצעו במהלך שנת 2016 ועד לחודש מרץ השנה. בחקירתו קשר את עצמו למיוחס לו.
"חרף גילו הנאשם מצוי בנבכי עולם הסמים ומהווה צינור מרכזי בהזרמתם", ציינה התובעת עו"ד רינת מזרחי – סולומון. "מדובר במי שנוטל חלק פעיל מאוד במערכת הפצת בסם".
מבקשת המעצר עד תום ההליכים עולה כי באמתחתו שבע הרשעות קודמות בעבירות שונות בתחום הרכוש והאלימות.
עם הגשת כתב האישום, ועל מנת לאפשר לסנגורו עו"ד גיא עין צבי ללמוד את חומר הראיות, מעצרו של אבורוס הוארך עד להחלטה אחרת.
עו"ד עין צבי מסר בתגובה: "לאחר לימוד חומר החקירה נוכל להתייחס להאשמות".









