![]() |
| הגלגלים המפורקים בתחנת ראש העין |
הסיפור הבא הדהים אפילו את הוותיקים שבין חוקרי המשטרה.
לתחנת משטרת ראש העין הגיעה תושבת האזור והתלוננה כי שעה שנסעה ברכבה, היא הבחינה כי הוא לא יציב. לדבריה, בדיקה שעשתה העלתה כי ארבעת גלגלי הרכב הוחלפו באחרים.
בתחנת משטרת ראש העין נפתחה חקירה, במהלכה אותר החשוד במעשה, תושב מרכז הארץ, כבן 30, שעוכב לחקירה. החוקרים שנדהמו ממעשהו של החשוד נדהמו עוד יותר מההסבר שלו למעשה. החשוד סיפר לשוטרים כי ביקש לעבור מבחן רישוי לרכב (טסט), אך לא עבר אותו בשל גלגליו שנמצאו לא תקינים. הוא הוסיף וסיפר כי מאחר שלא היה לו כסף לגלגלים חדשים, ובכדי לעבור את מבחן הרישוי, הוא גנב גלגלים חדשים מרכב אחר.
בסיום חקירתו של החשוד – בגין פירוק חלקים מרכב – ולפני שהוא שוחרר בתנאים, העביר החשוד את הגלגלים לרשות שוטרי תחנת ראש העין. מפקד התחנה, סנ"צ משה (איקו) שחר התייחס לאירוע: "מדובר בעבירה חמורה, כל שכן כאשר היא נעשית תוך פגיעה בבטיחותו של אדם אחר ומסכנת בכך גם משתמשי דרך נוספים".



