![]() |
| עדות מפורטת של האישה (אילוסטרציה: FREEPIK) |
בכתב אישום שהגישה לבית המשפט המחוזי מרכז טוענת פרקליטות המחוז כי תושב מודיעין עילית ביצע מעשים מגונים בבתו בת ה-11, התעלל בה ובאחיה במקרים רבים ותקף את אשתו בנסיבות מחמירות.
לפי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד לירון שטרית, במהלך השנים 2015 ו-2016, בהזדמנויות רבות ושונות, נהג הנאשם לשתות משקאות משכרים, לשכב במיטה בחדר השינה שלו יחד עם בתו, ולבצע בה מעשים מגונים.
בנוסף נטען, כי בין השנים 2009-2016 נהג הנאשם לצעוק על ילדיו הקטינים, לקלל אותם ולהכותם באמצעות ידיו ובחגורה בכל חלקי גופם, כדבר שבשגרה, כל זמן שהתחצפו, התנהגו באופן שלא השביע את רצונו או רבו זה עם זה. כתוצאה ממעשיו נגרמו לילדים סימני חבלה וכאבים בחלקי גופם השונים. בחלק מהמקרים ביצע הנאשם את המיוחס לו כשהוא תחת השפעת אלכוהול.
על פי אישום נוסף, בשנת 2013, לאחר ששתה לשוכרה, סירבה אשת הנאשם לישון בחדר השינה ולקחה את בנה התינוק לחדר הילדים. בתגובה, כך נטען, הנאשם לקח בכוח את הפעוט, ואחז אותו בחולצתו כך שהוא נותר תלוי באוויר. לפי כתב האישום, האישה צעקה ודרשה מהנאשם לחדול ממעשיו, אז הוא הניח את הפעוט בעריסה ולאחר מכן סטר לאשתו בחוזקה על לחיה.
התיק נחקר על ידי ידי משטרת מחוז ש"י. כתב האישום מתבסס על עדויות בני משפחתו של הנאשם, כולל אשתו שגוללה את מסכת הייסורים שעברה. מלבד כתב האישום הפרקליטות הגישה בקשה להאריך את מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים, בה ציינה עו"ד שטרית כי יש לו הרשעה ישנה משנת 2000, בעבירות של התחזות כאדם אחר במטרה להונות, ושימוש בדרכון של אדם אחר.







