|
בהמשך לאירוע הירי ברחוב משה סנה, סמוך לשכונת היוקרה "המשתלה" בצפון תל אביב, נקבע מותו של פצוע קשה, בן 30 לערך, ואילו פצוע קל הועבר לטיפול בבית חולים.
ההרוג הוא שי שירזי, בנו של ראש ארגון הפשע המפורסם מאוד מנתניה ריקו שירזי אשר מצוי כעת במאסר שמונה שנים בתיק עבירות כלכליות, ועצור במסגרת פרשה 512. שי שירזי המנוח היה נחשב לבכיר בפני עצמו, והשתחרר לא מזמן ממאסר על מעורבות בהריגת עבריין מנתניה בדקירות. מאז מעצרו של אביו עזב שי את נתניה ועבר להתגורר בצפון תל אביב.
לפי המשטרה, הירי בוצע מרכב שעצר בסמוך למכונית המאזדה לבנה בה נסע שירזי וחברו בן ה – 45 עם פציעה קלה בגפיים. מהמשטרה נמסר כי "מברור ראשוני עולה שרכב שנסע ברחוב משה סנה, מכיוון צפון לדרום עצר ברמזור אדום בצומת הרחובות משה סנה ואלי טבין. כלי רכב שעצר בסמוך לרכב ירה לעברו ופגע בשני יושביו שהועברו לקבלת טיפול רפואי".
חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי לשניים בשטח, אולם כל נסיונות ההחייאה של שירזי עלו בתוהו והמשטרה הודיעה על מותו כעבור זמן קצר.
לאחר שהושלם תהליך הזיהוי באופן רשמי, הבוקר, סמוך לשעה שש, הודיע סגן מפקד כלא רימונים – יחד עם גורם רפואי – לשירזי האב על מותו של בנו. במידת הצורך יקבל שירזי ליווי פסיכולוגי של גורמי המקצוע בכלא. כעת, בפני שירזי עומדת אפשרות להגיש בקשה לשב"ס לצאת להלוויה של בנו, שמועדה טרם ברור. במידה ולא תאושר לו היציאה, עומדת בפניו האפשרות להגיש עתירה לבית המשפט המחוזי.
פרטים בהמשך.
|
| זירת הרצח – צומת הרחובות משה סנה ואלי תבין |









