סמוך לשעה שמונה וחצי בער אתמול (10.4) התקבל דיווח במוקד משטרת תל אביב אודות ירי ברחוב דגניה 17 בחולון. שוטרי מרחב איילון שהגיעו למקום גילו כי מדובר בעבריין מקומי מוכר בשם עזרא לוי המכונה לאטי אשר נורה על ידי חשודים שנמלטו באופנוע. הפצוע התפנה בעצמו לבית חולים וולפסון במצב קל יחסית. הרקע, טוענים במשטרה, הוא פלילי מובהק אך טרם אותרו חשודים.
עזרא לוי, בן 40 פלוס, נחשב לעבריין אלים ובעייתי מאוד. לפני מספר שנים נקלע במועדון בלב תל אביב למריבת שיכורים עם עבריין יפואי מסוכן לא פחות. לוי, מספרים יודעי דבר, לא מצמץ, הוא הוציא אקדח שנשא עליו וירה לעבר קבוצת אנשים בתוך מתחם המועדון. אחת המטרות שנפגעה היתה לוטפי עמאר, סוחר סמים מיפו, עבריין עצמאי אשר מזוהה עם משפחת חמאד, אבל גם בליין תל אביבי שהיה מוכר מאוד בחוגי הבליינים כספק קוקאין.
עזרא לוי נשפט על הירי במועדון לשמונה שנות מאסר ובמאסר ממנו שוחרר לאחרונה הוא "גדל" מאוד. כיום הוא נחשב לאיש ביצוע נועז ומסוכן שמוקף בחברים טובים ומסוכנים אף יותר, ומחוזר על ידי עבריינים בכירים וארגוני פשע פעילים. מנגד, גם לוטפי עמאר ריצה מאסר ממושך על אספקת קוקאין לחוגי הבוהמה בתל אביב. במעגל החברים הקרוב של לאטי בחולון ידעו שהחברים של עמאר לא יוותרו על הירי והפציעה ההיא, והתגובה ככל הנראה התקבלה אתמול. "המשך יבוא", מתנבא אחד ממכריו.









