מח"ש תחקור: האם השוטר היכה חשוד בניסיון פריצה לבית אביו

שתף כתבה עם חברים

יוסף צרור, מישל אוחיון ומישל רוזן נאשמים בניסיון פריצה לבית ברחוב אבן גבירול בנתניה, לאחר שברכבם נמצא מנעול השער הדרומי של הבית. אחד החשודים טוען כי אביו של בעל הבית הוא שוטר שהיכה אותו

 האם הבית אליו ניסו לכאורה לפרוץ יוסף צרור (55), מישל אוחיון (28) ומישל רוזן (32) מנתניה, שייך לאביו של שוטר בתחנת משטרת נתניה? אם כן, האם השוטר עצמו הגיע לתחנה בעת חקירתם של החשודים והיכה את אחד מהם?

כך לפחות טען אחד הסנגורים בעת דיון שנערך בבית משפט השלום בנתניה. מתשובת התובעת בתיק, עו"ד מיטל צ'פניק, עולה כי הנושא נבדק על ידי המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש).

לפי כתב האישום נגד שלושת הנתנייתים, אחד מהם שבר מצלמת אבטחה שהייתה ממוקמת בחזית בית ברחוב אבן גבירול בעיר, נכנס לחצר והוציא מנעול שסגר את השער הדרומי. המנעול נמצא על ידי שוטרים ברכב בו שהו החשודים, הם נעצרו ובסיום דיון להארכת מעצרם שוחררו בתנאים מגבילים. כתב האישום נגדם כלל גם הפרת הוראה חוקית, בטענה שלא עמדו בתנאי מעצר הבית שהוטלו עליהם. למרות זאת, השופטת אביבה טלמור החליטה לשחררם שוב בתנאים מגבילים, הגם ששינתה אותם מעט.

את יוסף צרור ייצגה בדיון עו"ד ורד חן. את מישל אוחיון ייצגה עו"ד איה שריק. את מישל רוזן ייצגה עו"ד עמית פרנטי

 

 

 

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *