הוארך עד תום ההליכים מעצרו של צעיר שהחזיק אלפי כדורי מתאמפטמין

שתף כתבה עם חברים

השופט יצחק עמית מבית המשפט העליון הורה על מעצרו עד תום ההליכים של שמואל (23) בנשימול מאשדוד שהואשם בהחזקת אלפי כדורי מתאמפטמין. אחיו, רפאל (35), שהואשם גם כן בתיק, שוחרר בתנאים מגבילים.

כזכור, על פי כתב האישום שהוגש בתום חקירת ימ"ר לכיש לבית המשפט המחוזי בבאר שבע, השניים החזיקו ב-12,455 כדורים של הסם הממריץ, שחולקו לשש אריזות שאוחסנו ברכב "מזדה" הרשום על שמו של שמואל וחנה בחניית מגוריו באשדוד. יש לציין כי הרכב הורד מהכביש יממה לפני שהשוטרים ביצעו בו חיפוש.

בחיפוש מצאו השוטרים שקית זבל על שטיחון למרגלות מושב הנהג, ובה הסמים. בחיפוש שנערך במקביל בדירתו של שמואל נתפסו 2.3 גרם קוקאין, 54 טבליות נוספות של מתאמפטמין ומשקל דיגיטלי.

בדיון שנערך בתאריך 20.8.18 בבימ"ש מחוזי הורה בית המשפט על שחרורם בתנאים של צמד האחים למעצר בית והפקדת ערבות כספית. בעקבות החלטה זו הגישה המדינה ערעור לבית משפט עליון ובדיון שנערך לפני ימים אחדים החליט השופט עמית להאריך את מעצרו עד תום ההליכים של שמואל בנשימול.

אולם, בעניינו של האח רפאל החליט השופט שלא להתערב בהחלטת בית המשפט המחוזי והשאיר את החלטת השחרור על כנה. את החלטתו נימק בכך שעוצמת הראיות נגדו חלשה יותר.

השניים מיוצגים על ידי עורכי הדין ציון אמיר וג'ני סולטנוביץ'. 

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *