כתב אישום: נהג ללא רישיון, כשבגופו פי שישה אלכוהול מהמותר

שתף כתבה עם חברים

ממצאי הבדיקה שנערכה לנהג (צילום: דוברות המשטרה)

כתב אישום הוגש הבוקר (ראשון, 13.1) לבית משפט השלום לתעבורה בתל אביב נגד אדם שנהג ללא רישיון, כשבגופו כמות אלכוהול פי שישה מהמותר. בדיקת מורחבת של המשטרה אף העלתה, כי הנאשם מעולם לא הוציא רישיון נהיגה. 

תחילת הסיפור בסוף השבוע, אז התקבל דיווח במוקד 100 אודות רכב שפגע בכלי רכב חונים ברחוב אילת בבת ים. השוטרים שהגיעו למקום איתרו את הנאשם (30), תושב בת ים. לא רק שנהג מבלי שהוציא רישיון נהיגה מעולם, אלא שבבדיקה שנערכה לו נמצא כי בגופו 1,519 מיקרוגרם אלכוהול – כאמור, פי שישה מהמותר. לפי המשטרה, עם מעצרו אמר הנהג כי שתה בקבוק קטן של וודקה כשעה וחצי לפני שנהג. 

בבקשה להארכת מעצרו של הנאשם ציינה המשטרה כי בעבר הוא כבר נתפס נוהג ללא רישיון (שכאמור לא הוציא מעולם), הואשם והורשע. ב-15 בנובמבר נפסל רישיונו לשלוש שנים. בבקשה להארכת המעצר כתבה התובעת, פקד עו"ד ליהי אלדר-אוחיון, ציינה כי כי "מדובר בנהג אשר מורא הדין לא חל עליו, ומפגין זלזול ניכר בחוק".

מעצרו של הנאשם הוארך על ידי השופטת שרית קריספין, עד 22 בינואר.

סנגורו של הנאשם, עו"ד תומר מורדוך מהסנגוריה הציבורית, מסר בתגובה: "אנחנו נמצאים בראשיתו של ההליך. נקבל את חומר החקירה ונפעל בהתאם".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *