פיצוץ רכב אירע הבוקר (21.1.19) באשקלון – חשד לניסיון חיסול של מ"ק, עבריין מוכר ובכיר בארגון פשיעה.
סמוך לשעה 08:25 התקבל דיווח על פיצוץ עז שנשמע באזור שכונת ברנע באשקלון. עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום, ברחוב שתילים, כוחות הצלה אשר זיהו רכב סקודה בצבע שחור שהתפוצץ בעת שהיה בחניה בסמוך לבית פרטי. כתוצאה מהפיצוץ לא היו נפגעים, אך מעוצמת הפיצוץ נגרם נזק לרכב וחלקים ממנו עפו למרחק של כמה מטרים.
שוטרי תחנת אשקלון הוזעקו למקום, סגרו את הזירה והחלו בחקירה. חבלני המשטרה פועלים במקום ואנשי זיהוי פלילי אוספים ממצאים. לצד גביית עדויות, במשטרה ייבדקו מצלמות אבטחה שמוצבות בבתים הסמוכים.
לאתר "פוסטה" נודע כי מדובר בפיצוץ שכוון ככל הנראה לפגוע בעבריין בכיר בארגונו של שלום דומרני. בעבר כבר היה העבריין, בן ה – 48, יעד לניסיונות חיסול. בשנת 2014 נשפט עבריין לשבע שנות מאסר בגין ניסיונות פגיעה (בשנת 2012) בעבריין הבכיר בו ניסו לפגוע על פי החשד גם הבוקר. בעברו העברייני של יעד הפגיעה מהבוקר כ – 18 הרשעות בעבירות סחיטה, חבלה חמורה, סמים ועוד. בשנת 2014 נשפט מ"ק למאסר קצר בתיק יחד עם ראש ארגון הפשע במסגרתו הורשעו באיומים על רב מוכר על רקע בחירות לרשויות המקומיות בעיר נתיבות.
בסביבתו של מ"ק הופתעו הבוקר לשמוע על ניסיון החיסול שכן לדברי אותם גורמים בשנים האחרונות הוא התרחק מעולם הפשע ומנהל עסקים לגיטימיים.
פרטים נוספים בהמשך.









