שוחררו כל החשודים ברצח הכפול ביער חורשים

שתף כתבה עם חברים

לאחר שחרור החשודים לראשונה, ערר של המשטרה התקבל, אך בהמשך בעקבות אי התחזקות החשדות, החשודים שוחררו למעצרי בית

הנרצחים, לוטפי עאמר איוב עיסא (רשתות חברתיות)

כשבועיים לאחר הפשיטה המשטרתית והמעצר, נראה כי חקירת תיק הרצח הכפול בין כפר ברא לכפר קאסם הגיעה לעת עתה למבוי סתום, עם שחרורם של כל החשודים שנעצרו בפרשה.

תזכורת: באירוע הרצח נרצחו איוב עיסא (35) ולוטפי עאמר (25).
במסגרת החקירה של היחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) במרחב השרון נעצרו תחילה מוחמד אחמד (24) והאני עודה (23) מג'לג'וליה, ומחמוד עיסא (25) מכפר קאסם.
עם התפתחות החקירה נעצרו גם החשודים נור בדוי (37) ועלא בדוי (32) מכפר קאסם.
בהמשך נעצר החשוד יוסף זהראן (26) מהשטחים.

לצד החשד לרצח, המשטרה ייחסה לחשודים גם נשיאת נשק והצתת הרכב ששימש את מבצעי הירי.

סנגוריהם של החשודים – ביניהם עורכי הדין אמיר נאטור, אתנה אדרי וגיורא זילברשטיין – הכחישו את המיוחס למרשיהם.

מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת וביום חמישי האחרון בית משפט השלום בפתח תקווה הורה על שחרור כלל החשודים, נוכח אי חיזוק החשד הסביר ברמה שמספיקה להעמידם לדין (19 פברואר).

המשטרה הגישה ערר לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד. בפתח הדיון בערר אמר נציג המשטרה: "אופן ביצוע הרצח היה בהצתה, שריפה של בני אדם. מדובר ברצח מזעזע ואירוע מורכב".

השופט מאור אבן חן ציין כי "מדובר בחקירה מורכבת הכוללת מכלול ראיות, לרבות ראיות פורנזיות, תצלומים וסרטונים רלוונטיים". נוכח קביעות אלו, בקשת המשטרה התקבלה ובית המשפט האריך את מעצרם של החשודים עד היום (24 פברואר).

מעצרם של חלק מהחשודים (צילום: משטרה)

הבוקר הובאו החשודים פעם נוספת לדיון בעניינם אך הפעם נוכח אי התחזקות החשד, המשטרה התייצבה לדיון עם הסכמה לשחרורם.
השופט עודד מורנו הורה על שחרורם של החשודים למעצרי בית עד 2 במרס ובתנאים מגבילים נוספים, כולל הרחקה לתקופת זמן מהערים כפר קאסם, כפר ברא וג'לג'וליה.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *