נעצרו שלושה חשודים בביצוע הרצח הכפול באום אל פחם

שתף כתבה עם חברים

תפיסת מצבור האמל"ח אצל החשודים באום אל פחם

בעקבות הרצח הכפול של אחמד אבו ע'זאלה ובנו עבד אל כרים אבו ע'זאלה, אתמול באום אל פחם, המשטרה ביצעו פשיטה בבית מגורים בעיר ועצרה שלושה חשודים בשנות ה-20 לחייהם.

בחיפוש שנערך היום במתחם של החשודים אותר מצבור רב של אמל"ח מסוגים שונים: אקדחים, חלקי נשק, ברוסים מלאים בתחמושת, מטעני צינור ובקבוקי דלק.
לפי החשד, האמל"ח היה מיועד לביצוע פשעים חמורים נוספים.

המשטרה מסרה כי עוד לפני הרצח הכפול בעיר, לפני מספר ימים, היא עצרה את אחד החשודים והגישה לבית משפט השלום בחיפה מידע מודיעיני על מסוכנותו ועבירות שביצע, אך בית המשפט החליט לשחרר את החשוד בתנאים מגבילים.
גם ערר שהגישה המשטרה לבית משפט המחוזי נדחה, והחשוד שוחרר למעצר בית שמסתיים היום.

בנוסף, גם שני החשודים הנוספים שנעצרו היום, הורחקו מהעיר לפני מספר ימים אך הפרו הוראה חוקית ונעצרו כאמור בתחומי העיר.

החשודים נעצרו לחקירה בתחנת אום אל פחם, ובהתאם לממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט.

רכב שרוף ונטוש שנמצא לאחר הרצח הכפול באום אל פחם, 16.2.26 (צילום: משטרה)

דובר המשטרה מסר: "אנו מצפים מבתי המשפט והפרקליטות לשלב זרועות עם המשטרה, להחמיר בעונשים ולהילחם יחד בתופעת הפשיעה החמורה אל מול משפחות הפשע".
אתמול, לאחר הרצח הכפול מפקד מרחב מנשה נצ"מ רוני פארס מסר הצהרה לתקשורת: "משטרת ישראל לא תוכל להילחם בתופעת ארגוני הפשע בחברה הערבית לבדה, נדרשים שיתופי פעולה של הפרקליטות ובתי המשפט. במקרה הזה, אילו בית המשפט היה נעתר לבקשת המשטרה, יתכן שהיה נמנע הרצח הכפול".

פרטים בהמשך.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *