כתב-אישום נגד אחיו של הזמר המפורסם: תקף צעירה ואדם שעזר לה

שתף כתבה עם חברים

התביעה טוענת כי מאור זוהר, אחיו של הזמר אושר כהן, היכה בחורה צעירה ומשך אותה בשערות ראשה סמוך למסעדת שף בירושלים. נטען כי גם עובד במסעדה הותקף כאשר הגיע לעזור לצעירה

צילום ארכיון להמחשה

לבית משפט השלום בירושלים הוגש כתב אישום המייחס עבירות אלימות למאור זוהר (31) מרמת גן, אחיו של הזמר אושר כהן.

לפי כתב האישום שהוגש לבית משפט השלום בירושלים, בליל ה-12 בדצמבר הגיעו זוהר ואחרים לבילוי במסעדה במלון בעיר. בשלב מסוים פרץ ויכוח בין זוהר לבחורה צעירה המקורבת אליו.

נטען כי באותן נסיבות ועל רקע הוויכוח, כאשר השניים יצאו לחניה סמוכה, הנאשם היכה את הצעירה במספר מכות אגרוף לראשה וכתוצאה מכך נגרמו לה נפיחויות ואדמומיות.
מיד לאחר מכן, כך נטען, זוהר נכנס אל המסעדה והמתלוננת נכנסה אחריו. מכתב האישום עולה כי בשלב זה משך אותה בשערות ראשה וגרר אותה בכוח לחדר המדרגות, תוך שאחז בשיערה.

לפי כתב האישום, בעת שהם שהו בחדר מדרגות, זוהר למתלוננת אמר למתלוננת: "בואי לפה יא בת שרמוטה, אני ארצח אותך, אני אפתח לך את הפנים… בואי לפה אני אשבור לך את הפנים אני אפרק לך את הצורה, אני אז*** אותך". אחר כך השליך עליה לכאורה את מפתחות רכבה ויצא מחדר המדרגות.

מכתב האישום עולה כי לאחר מכן יצאה המתלוננת לכיוון רכבה והתיישבה בו. שף של המסעדה שהבחין במצוקתה הלך אחריה והתיישב לצדה במושב הנוסע ברכב.

בכתב האישום נטען כי בחלוף מספר דקות, כשהבחין זוהר בשף לצד המתלוננת, הוא בעט בגופו והלם בפניו במספר מכות אגרוף, בזמן שזה ישב ברכב וזוהר רכן מעליו.
התביעה טוענת כי כתוצאה מכך נגרמו לקורבן סימני חבלה וחתך מדמם מעל הגבה, וכן נגרמו לו כאבים בצלעות, חולשה, כאבי ראש וסחרחורת.

אתר חדשות פלילי >>>
רשימת עורכי הדין הפלילים המומלצים >>>

עובד אחר שעבד במסעדה והבחין במתרחש, תפס את זוהר בצווארו, הרחיק אותו מהקורבן וריתק אותו אל הקרקע. מכתב האישום עולה כי זוהר אמר לעובד: "אתה בן אדם מת". אחר כך הוסיף: "הוא גמור, אני ארצח אותו, אתה לא יודע מי אני".
נטען כי לאחר שהעובד הרפה את אחיזתו, זוהר ניגש שוב לרכב ותקף את המתלוננת בכך שירק לעברה והלם בראשה באגרופים.

כתב האישום מייחס לנאשם בעבירות אלימות ואיומים. התשתית הראייתית נגדו מתבססת על צילומי אבטחה ועדויות שנגבו.

לצד כתב האישום הוגשה בקשה להארכת מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים. מהבקשה עולה כי בעברו שתי הרשעות קודמות בעבירות רכוש וסחיטה שבגינן ריצה 17 חודשי מאסר.

עוד רונן חליוה שגוייס לייצג בתיק בשלב הגשת כתב האישום, מסר בתגובה: "נתייחס כראוי לאחר שנלמד את הראיות שנאספו. כבר כעת ניתן לומר כי סיפור המעשה המתואר מוגזם ואינו משקף במדויק את נסיבות המקרה".

השארת תגובה

תגובה אחת על “כתב-אישום נגד אחיו של הזמר המפורסם: תקף צעירה ואדם שעזר לה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *