בגלל משאבת דלק: מעצר-בית לחשוד שהלם בפניה של אשה בתור לתדלוק

שתף כתבה עם חברים

החשוד התייצב לחקירה לאחר שקיבל שיחת טלפון מהמשטרה וטען להגנתו: היא תקפה אותי והשליכה עליי את ידית התדלוק

אילוסטרציה: engin akyurt מאתר Unsplash

שי כהן מהרצליה נעצר אתמול (11 באוגוסט) בחשד לתקיפה ואיומים בעקבות קטטה בתחנת דלק. האירוע התרחש בתחנת דלק בכפר הירוק, שם התפתח ויכוח בין החשוד, כהן (55), לבין אישה ובעלה, על השימוש במשאבת דלק.

לפי חומר החקירה שאותו הציגה המשטרה בדיון הארכת מעצרו בבית המשפט השלום בתל אביב, האישה זרקה את משאבת הדלק לעבר כהן ובתגובה הוא הכה אותה באגרוף בפניה. היא נפלה על הרצפה והוא אף דחף אותה שוב כשהתקרבה אליו. האישה פונתה לבית החולים.

כמו כן, נטען שכהן אמר לבעלה של האישה: "יש לך מזל שלא הרגתי אותה", אך החשוד מכחיש את האמירה. כהן טוען בחקירתו כי הותקף ראשון על ידי האישה.

כהן, ללא עבר פלילי, לא נעצר במקום האירוע. הוא התייצב בתחנת המשטרה לאחר שקיבל שיחת טלפון מהמשטרה, שיתף פעולה ומסר גרסה מלאה בחקירתו. כמו כן נודע, כי אין היכרות מוקדמת בין החשוד למתלוננת ובעלה.

במהלך הדיון בבית המשפט, נציג המשטרה ביקש להאריך את מעצרו של כהן בארבעה ימים. הסניגור, עו"ד עמיחי ימין, אמר בדיון כי מדובר באירוע שהתפתח בתחנת הדלק, "המתלוננת עצמה אומרת שהיא זו שתקפה אותו. היא אומר שהשליכה עליו את משאבת הברזל שפגעה בפניו. החשוד אומר שהוא הדף אותה ממנו כדי שלא תמשיך לתקוף אותו.

"אם הוא באמת היה נותן לה אגרוף כל כך חזק שהייתה מפחדת, היא לא הייתה ניגשת אליו שוב. היא תוקפת אותו פעם ראשונה ופעם שנייה, החשוד הודף אותה ומוצא את עצמו במעצר כאשר המתלוננת שמודה שתקפה ראשונה משוחררת",

לדברי עו"ד עמיחי ימין, הסיבה שבגינה הוא עזב את המקום היא שביום חמישי הקרוב הבת שלו מתחתנת. הוא היה בדרכו להפרשת חלה. "יש פה את אשתו שיכולה לפקח עליו", הציע הסניגור.

אתר חדשות פלילי >>>

מחפש עו"ד פלילי מומלץ? >>> 

השופטת רוית פלג בר-דיין החליטה לבסוף לשחרר אותו למעצר בית מוחלט עד לתאריך 14 באוגוסט, בפיקוח לסירוגין של אשתו וחברו. הוא גם נדרש להתייצב לחקירה או למשפט בכל מועד שיידרש ונאסר עליו ליצור קשר עם המעורבים בתיק. עוד נדרש לחתום על התחייבות עצמית והפקדת ערבויות של 13 אלף שקל.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *