צפו בסרטון: תייר אמריקאי חשוד בייבוא 20 ק"ג קטמין

שתף כתבה עם חברים

החשוד עוכב לתשאול ביטחוני בביקורת הגבולות ושוחרר, אך לאחר מכן נעצר בשנית באזור המכס עם המזוודה ובה הסמים

video
play-sharp-fill
בסרטון: תפיסת הסמים במזוודה

תייר מארצות הברית נעצר לפני ימים אחדים בחשד לייבוא כ-21 ק"ג קטמין.

לפי המשטרה, בלשי היחידה המיוחדת 747 במשטרת מרחב נתב"ג ביצעו פעילות סמויה בשדה התעופה, במסגרתה ניהלו מעקב אחר התייר, שנחת בארץ בטיסת קונקשן מצרפת.

בלשי המשטרה עצרו לחקירת את החשוד, יואל פאוליניו (29). בחיפוש בכבודתו הם חשפו שקיות חשודות שבהן נמצא החומר החשוד כקטמין.
לאחר חקירה ראשונית, בה הכחיש כי ידע על הימצאות הסמים, החשוד נכלא והובא לבית משפט השלום בראשון לציון, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו.

בפתח הדיון אמרה נציגת המשטרה כי בתחילה נעצר החשוד על ידי ביקורת הגבולות לתשאול ביטחוני ושוחרר לדרכו, אך לאחר מכן נעצר בשנית באזור המכס כשברשותו מזוודה שהכילה קטמין.

בדיון עצמו התברר כי בבדיקה ראשונית לא נמצאו סמים, אך בהמשך הוא נצפה עם בגדים אחרים ומזוודה שלא היתה בבדיקה הראשונית, ולכן נעצר לבדיקה נוספת באזור המכס.
עוד התברר כי הסמים היו ארוזים בציפיות של כרית שהוסלקו בתוך המזוודה. עם מעצרו של החשוד, המשטרה החרימה את מכשיר הטלפון שלו לצורך בדיקתו, במטרה לברר ממי קיבל את הסמים ולמי אמור היה להעבירם.

אתר חדשות פלילי >>
עורך דין פלילי מומלץ >>

השופטת שירלי דקל נוה קבעה כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרו של החשוד, המיוצג על ידי עו"ד טל גלאון, בחמישה ימים.

בדיון השני להארכת מעצרו של החשוד עדכנה נציגת המשטרה כי הועבר דיווח לאינטרפול וחוליית סמים ארצית,ו נגבתה עדות מאנשי ביקורת הגבולות.

השופט מנחם מזרחי האריך את מעצרו של החשוד עד 30 ביולי.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *